• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 37
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
batalski - специалист
Добър автосервиз =D>
EDI - майстор
Krass написа:
EDI написа:
Абе, гадове сте вие :lol: .Аз се тъпча в 3 квадратни метра, вие тука халета разни сте опънали, че и инструменти хубави имате :lol: :partyman: .Ей го за сега моето пространство.Малко е модифицирано сега, снимката е по-стара, ама в общи линии това е.
Явно си часовникар. :wink: В моя гараж се влиза само след инжекция против тетанус :lol:
А, не, и при мен е след подреждане и почистване, затова така изглежда :lol: .Старая се да чистя след работа, защото помещението се ползва и за други неща.
Пламен Лилов - напреднал
bulhomes2 написа:
Малиии, вчера влязох в един автосервиз. Нямаше едно нещо, което да не си е на мястото. Излишно е да казвам колко беше чисто...
Прикачен файл:
Vivaka1.jpg
Прикачен файл:
Vivaka2.jpg
Моите адмирации за такива колеги! :respekt: Аз,признавам си чистосърдечно не мога да постигна това. :ops:
alata_69 - специалист
а какво ще кажете за тая дърводелска работилничка
http://woodgears.ca/workshop/jacques/index.html
аз нямам думи :shock: :rolleyes:
bulhomes2 - майстор
Гледам тая снимката. Наскоро закачих 15-20 винтови капачки на една хоризонтална дъска, а под тях - буркани с различни раздели - болтове, гайки, шайби, ел, и т.н. Тоя човек извади 436 видими раздела за дреболиии....
Изображение

ПП. На следващата снимка той има и 282 буркана.... После още..

ПП2. Никъде не видях чук. Без чук - нищо не става => никаква работилница не е това :lol:
Последна промяна от bulhomes2 на нед дек 16, 2012 9:38 pm, променено общо 1 път.
big_death - специалист
Туй ми мяса на супермаркет бре !!! :supz: =D> [-o<
marmoz - специалист
Малеи,кои от нас било и то префисионално може да си го позволи това :? :shock: :)
Аз кто се замисля само за стилжчетата с кутиите за различните видове колко пари е.........направо си е супермаркет :-D
nikolson - майстор
Човекът се занимава с дърводелство от 1950 година, а тази работилница я "събира" от 25години. И е 160-170 м2. Наистина е впечатляваща.
btt - специалист
То няма прах, трици, опилки никъде!

Не вярвам тази работилница да се използва. :)

Всъщност на едната снимка има 1/2 шепа трици и изглеждат нарочно хвърлени, което потвърждава моята теория.

Просто добър фотошоп :)
jekasus - майстор
Ако се вгледаш във снимките, ще видиш че всяка машина си има "маркуч" за изсмукване на стърготини.
Ясно, е ако снимам работното си място, ще почистя основателно :-D
Аз пък имам впечатление че тоя човек сутрин кафе не пие, а отива да си купи още една стяга :lol:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 37

Тема "Майсторски кът" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: