Ами еталбонда трудно, ще го обработя, а и тогава го нямаше изискването за отваряемост на паравана. Големия отвор за пантите с дълбочина поне 11мм, снаждането на плоскостите при ъглите... При PVC-то просто лепя и слагам винтове, докато при този еталбонд, не знам как ще стане извиването/снаждането (никога не съм виждал на живо тези плоскости). Ъгловите съединителни профили, които откривам са за по-големи дебелини. Единствено във Варна открих за плоскости 8мм, в София всичко е по-мебелно ориентирано и профилите са за плоскости с дебелина 12, 15 18мм. Друг проблем е теглото. Някаде четох, че еталбонда е 5кг на кв.м. (за 5мм дебелина ставаше на въпрос май). Вратичката ще е с приблизителна площ 1.5 кв. м. и би станала доста тежка, въпреки че панти които да издържат това тегло не са проблем.
Ако PVC-то е на два три сантиметра от тръбите, не мисля че ще е фатално, все пак така или иначе ще има алуминиева шина по цялата височина при пантите и ще подържа конструкцията.
Ако PVC-то е на два три сантиметра от тръбите, не мисля че ще е фатално, все пак така или иначе ще има алуминиева шина по цялата височина при пантите и ще подържа конструкцията.