• 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
marmoz - специалист
Казаха ми продавачите че повечето ванички са спукани :-D Е,аз съм късметлия,моита не тече :-D
Прикачен файл:
PIC_0187.JPG
PIC_0187.JPG (59.09 KиБ) Видяна 3262 пъти
Само чакам довечера да ми домъкнат един гранитогрес на Catalano,да я тествам :-D ,после пак в кашона ще ходи :-D ,предполагам че диска е гола вода ама нали си е аванта все ще метне няква работа,после по качествени.
Тъпото само е че направих банята на маика ми,сестра ми,даже и на тъщата с флекс,диамантен диск,очила и професионална маска за прах ..... ех да я имаха по отдавна :-D
Прикачен файл:
PIC_0188.JPG
PIC_0188.JPG (101.65 KиБ) Видяна 3262 пъти
jekasus - майстор
Оригиналния диск е добър, тоя гранитогрес като масло ще го :-D Пробвано.
mitko64 - майстор
Моята от Практикер е 900W, Einhell, без шейна, само с плот, пак промоция преди повече от година, за 170лв. Диска изкара две бани- фаянс, таракот и гранитогрес и отделно малко мрамор с дебелина 2 см. Сега съм с Райдер за 16 лв., но има малка разлика в дебилините и правя корекции при настрийка. Машинката върши чудесна работа, но спазвам стриктно условието за любителския клас- 10 мин. работа и поне толкова почивка за охлаждане. Край с дишането на прахоляци, само доливам в коритото като припуши.
EDI - майстор
Браво, страхотна покупка си направил, да ти е честита :partyman:
marmoz - специалист
Мерси :partyman: ,отдавна исках да си взема една ама нещо не ми се даваха толкоз пари,ама тоя път с цената направо ме застреляха и те така :lol: :lol: :lol:
nikolson - майстор
Едва се сдържам да се кача и аз на влака. Само като си помисля, че разликата в цената на гнайса оформен/неоформен е 12-15лв., и като се сетя за четири стъпала да ги отрежа с флекса, как се бях маскирал като нинджа...
marmoz - специалист
Дават я за 45см макс дължина на рязане,ако се паднат по големи размери или на флекс или при познати на професионални машини,аз сега си мисля да си понаправя малко кокъл на една стена ,ще ми свърши идеална работа :)
jekasus - майстор
Ако режеш по-малко от 7см по широчина, можеш и два метра да клъцнеш :wink:
marmoz - специалист
jekasus написа:
Ако режеш по-малко от 7см по широчина, можеш и два метра да клъцнеш :wink:
jekasus я разясни,че нещо не го схванах :? :)

П.П.Кво мислите за това http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-373 ... 880.htm,че имам една съседка,голяма мръснице е ви казвам ама е през 2 улици от нас :lol: :lol: :lol:
jekasus - майстор
2500 мм дължина - това е най-дългото парче, което съм рязал. Ако си гледал предварително комшийката с дълекогледа, може и да ти треперят ръце и да отрежеш накриво :-D

Прикачен файл

бъджет.jpg
бъджет.jpg (41.19 KиБ) Видяна 3205 пъти
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: