Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
dobcho_vn - специалист
Що ли си мисля, че някой иска да поспести някой лев и да не оди у енергото да му вдигат мощноста ? Щото доколкто разбирам енергото му е отпуснала една мощност и ограничила с 32 А предпазител, нашия си сложил 63 А и си мисли, че може да мине метър.
vankovarnata - специалист
22 киловатов скачан със здвоена помпа харчи 7-8кв/ч. При развъртане няма как панцер на 32А да държи и без товар/товара е масло на циркулация/ Товара на 7.5кв мотор в приложение подобно на описаното в старт товари като 22кв.
миро8311 - специалист
dobcho_vn написа:
Що ли си мисля, че някой иска да поспести някой лев и да не оди у енергото да му вдигат мощноста ? Щото доколкто разбирам енергото му е отпуснала една мощност и ограничила с 32 А предпазител, нашия си сложил 63 А и си мисли, че може да мине метър.
Не съм си сложил 63А бе човек как да ги сложа като е пломбирано таблото мисли малко не се чуди какво да пишеш само и повече от 32А на страна ниско напрежение не се отпуска или мн мн трудно ми казаха от енерго про.Така че въпроса е как да се пусни този ел мотор с тази мощност и то пускаповищ ток как да се намали е идеята а не да ми устроумничиш
dobcho_vn - специалист
Че уточнявай се, веднъж говориш за 63А, после за 32А аз отде да знам ?!? Можеше просто и една схемичка на захранването да нахвърлиш, че да придобием представа.
Към въпроса - предпазитела каква крива е ? Сложи такъв с D (10-14 In) и виж да ли ще удържи.В случай, че не удържи тогава прави тея гимнастики звезда/триъгълник.
Вероятно си с такъв крива C (5-10 In) и идва на границата и изключва.

Тема "Пускане на трифазен ел мотор 22kw" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: