Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
velas - специалист
radius написа:
въпрос на вкус
...казала котката и се облизала под опашката... :lol:

Никой не е казал, че всеки трябва да си прави банята така. На теб като ти харесва стил "аптека", правиш си стил "аптека".

Не виждам непрактичност на батериите със свободно падаща вода...имам и от другите два типа батерии за мивка. А тези са изключително удобни, когато се мие бебето. Също така, въпреки плитката мивка, не пръскат настрани. :wink:
fikata - майстор
въпрос на вкус

...казала котката и се облизала под опашката.
или
На вкус и цвет товарищей нет...
Важното е личното удовлетворение от свършената работа.
Критикари винаги ще се намерят .Или защо не се прави секс на площада.
Един циганин имаше няколко циганчета. Те бяха черни като дявола и мръсни като дявола. Веднъж циганчетата се втурнаха в една локва, почнаха да си играят и да се плакнат в нея и станаха по-черни от дявола и по-мръсни от дявола.

Излезе старият циганин пред катуна, видя черните и мръсни деца в локвата и възкликна от умиление:

„Лебеди мои!“
ВЕРБЛЮД (Йордан Радичков)
leosat varna на това,което го демонстрираш тук ще имаш фенове и други,на които не им допада/аз съм един от тях/. Не гледай на нас като на врагове.Въпросът е на лично възприятие.
velas - специалист
"Разни хора, разни идеали"
Алеко Константинов

Инакомислещия не ми е враг а животоподдържащ приятел. :wink:
hidrazin - майстор
leosat varna написа:
На теб като ти харесва стил "аптека", правиш си стил "аптека". :wink:
Това с аптеките не е много удачно сравнение - има и доста добре осветени такива.
Осветлението на баня с лунички винаги ми е навявало усещането за операционна зала - свети само там,
където ще режеш. :-D Останалото е отразена светлина и много светлосенки. Все неща далеч от приятното
и комфортно осветление. Който знае как, го прави.
Иначе - котката, опашката, близане, вкусно , г...ът и т.н.т.
:partyman:
velas - специалист
Че то акането не е ли като рязането?... :lol:
hidrazin - майстор
leosat varna написа:
Че то акането не е ли като рязането?... :lol:
Не знам как е при теб. :? Шият ли те отзад, когато ходиш до тоалетна? :shock:
velas - специалист
Слава богу, все още не...караме я безкръвно... :lol:

А и много романтичен сех се прави в банята...и с малко лавандулови аромати... :heart:
hidrazin - майстор
leosat varna написа:
Слава богу, все още не...караме я безкръвно... :lol:
Слава Богу !!! Продължавай така! :cool:
И както казаха по-горе не е важно дали на мен ми харесва, важното е ти като влезеш и да ти се пр...ра от кеф
от това което си сътворил. Все пак ти ще си вършиш работата там а не аз.
radius - майстор
Разбира се, че не омаловажавам това, което си направил. Важното е, че ти харесва и си доволен от резултата.
Тя темата тръгна леко встрани, та да кажа и за смесителите, съображенията ми са чисто хигиенични - едно, че остава варовик по улея, второ, ако някой се изплюе на тази кръглата тапа ( около която излиза водата), не се самопочиства. Иначе е идейна, но аз съм по-практично насочен.

Тема "Осветление за окачен таван в баня." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: