• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 138
Ел. инструментите. Консумативи.
Марин М. - помощник
Здравейте.

Тази (м)Акита от снимката - Изображение отговаря точно на първата сричка от името си... Първо се наложи да й сменя батериите, но това може да се случи и на неакита, така да се каже.

Лошото е, че започна да ми създава проблеми спусъкът. Ето го в разглобен вид
- Изображение.
Ясно се виждат пластините, които правят контакта. Точно те се разместват, както и да ги фиксирам. Какво ли не опитвах - не става и ми писна. Сега не работи изобщо.

Въпросът ми е - може ли да се намери такъв механизъм и разбира се - колко ще струва, защото е ясно, че ако е много - по-добре нова машинка?

ПП Моделът на спусъка/бутона е този - "GP004 5E4", има го из нета, но из нашите магазини - не.
bou81 - специалист
Никой ли не може да ми помогне за моето спарки?
Kumay - майстор
Не съм ремонтирал BVR64Е, а и забравих да питам... :?
Дано схемата да ти свърши работа...
bou81 - специалист
Аз схемата я имам но не мога да сваля основата която е под №7 в схемата.
shotik - майстор
Мой приятел има повреден къртач POWER PLUS X 115,на който е изронено зъбно колело ,което задвижва бутало,няма в гугъл резултати за търсенето му.
Моля за съдействие,къде да го търсим в София или в България.
Изображение
Ако някой има повреден къртач с друга повреда ,може да се свърже с мен за уточняване .
juvigy - специалист
Така като гледам имам същото но зелено и брандирано Акита. При мене спря въртенето или къртенето (не помня) и ще му търся гаранцията да видя кво ще го правим.
jekasus - майстор
shotik написа:
Мяза и на моя Райдер, да свали колелото и да отиде в някой сервиз на Райдер и подобни хоби-инструменти и може някое подобно да стане.
Дори и "руския" зубр е подобен. Различни марки - един производител и едни и същи "черва".
teon - специалист
jekasus написа:
да свали колелото и да отиде в някой сервиз на Райдер
+1...на един подобен Айнхел намерихме част от Райдър, която беше едно към едно...
dragozow - майстор
shotik написа:
Мой приятел има повреден къртач POWER PLUS X 115,на който е изронено зъбно колело ,което задвижва бутало,няма в гугъл резултати за търсенето му.
Моля за съдействие,къде да го търсим в София или в България.
Изображение
Ако някой има повреден къртач с друга повреда ,може да се свърже с мен за уточняване .
http://www.power-teh.com/%D0%B3%D0%B0%D ... 0%B8%D1%8F
Познавам този на който ще звъннеш и ще свърши работа.
cls6666 - помощник
Здравейте и за много години,имам ударна бормашина Bosch psb 500/550/650-понеже е изтрита лепенката и незнам модела ,работеща с липси в ударния механизъм както и патронника,по снимки от нета капачето с втулката го няма,но и лагерното тяло е изкривено от натискане
интересува ме за Бургас ,откъде да намеря части или сервиз,или механизъм
досущ прилича на тази от снимката
Прикачен файл:
PA040247.JPG
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 138

Тема "Машината ви е повредена- попитайте ТУК." | Включи се в дискусията: