• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ferrari4456 - специалист
Говориме с термурегулатор за 70лв
Тяхното били "качествено и оригинално" :lol:
Последна промяна от ferrari4456 на ср дек 19, 2012 5:59 pm, променено общо 1 път.
VLADO66 - майстор
Значи добави един конвектор :),а ако чакаш бърз резултат духалка.
ferrari4456 - специалист
Явно просто отдолу си слагам от онази дебелата с графит изолация за под паркет и отгоре обикновенната и най-дебелия ламинат ,печката на дърва и конвектор :)
VLADO66 - майстор
Тоя графит освен че е ала-бала не му виждам мястото там, ето чети viewtopic.php?t=27316 колкото по-дебела изолация по-добре.
Christo - майстор
Да напишем за не знам кой си път: От един киловат/час електроенергия чрез нагряване на нещо(каквото и да било) се добива един киловат/час топлинна енергия. Без значение колко шарено и скъпо е нещото. Ако въпреки здравия разум сме решили по някаква причина да се греем на ток чрез нагряване на нещо, по-добре нещото да е печка тип "Лъч" или някаква духалка, защото са ефтини и лесно се поправят.
ferrari4456 - специалист
Ясно е че колкото е по-дебела изолацията толкова по-добре ,аз имах предвид да сложа от една изолация където я продават в бриколажа ,графитен цвят на плоскости ,води се подложка за ламинат(5мм) и отгоре обикновенната подложка(2мм) за ламинат за максимална изолация.
barborino - специалист
Christo написа:
Да напишем за не знам кой си път: От един киловат/час електроенергия чрез нагряване на нещо(каквото и да било) се добива един киловат/час топлинна енергия. Без значение колко шарено и скъпо е нещото. Ако въпреки здравия разум сме решили по някаква причина да се греем на ток чрез нагряване на нещо, по-добре нещото да е печка тип "Лъч" или някаква духалка, защото са ефтини и лесно се поправят.
+1
  • 1
  • 2

Тема "Отопление?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: