Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
generala_1 - напреднал
питането мие за растерен таван с лаисни на които лягат пити-едни на то4ици,но те неми изглеждат надежни и си мисля даги заменя с зелен гипс картон-някои правил лие подобно нещо и как да процедирам върху гипс картона след това само с латекс за баня ли???тавана щтее от тоя тип защото отгоре щте минават въздухопроводите от кухнята а мисе щте дамога при проблем даимам възмойност за ремонт
maxp - напреднал
Става и с само с латекс,но помисли за нещо по интересно например декоративни мазилки или латекс с някакви ефекти :?:
generala_1 - напреднал
то по скоро се питам дали ще има проблем ако заменя растерните пити с зелен гипс картон????
Spokoiniq - майстор
За целта има специални пана -Rockfon, устойчиви на 100% влажност на въздуха и в двайсетина цвята, 120/60 см, може да си ги нарежеш на 60/60.Те са от пресована каменна вата с воал отгоре, за бани е перфектно.
generala_1 - напреднал
а не пожълтяжат ли от влагата с времето???
Spokoiniq - майстор
Ти на 10 г ли си боядисваш латекс в стаите , докато пожълтее? :lol: Като им стане друг цвета(ако, нямам 5г такъв таван)-купуваш нови пана, нито е скъпо, нито е сложно
generala_1 - напреднал
мисалта ми беше дори и да сменя паната конструкцията си остава съ6тата и си мисля 4е ще има разлика

Тема "ока4ен таван без пити а с зелен картон?????" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: