От мобилни телефони до цифрови камери
misirkov - напреднал
здравеите.мисля да се заномавам с зареждане на акумулатори,а както е ясно за всеки вид трябва различен ток.т.е да не празарежда да си регулира тока и да е евтино.за 6,12 и 24Vколко варви горе долу

благодаря
misirkov - напреднал
разгледах ги но още несам много в час кое ще ми предложиш хем евтино хем добро
Аматьор - напреднал
Много лесно бих ти избрал някой от моделите но нито знам какво разбираш под евтино нито знам по колко акумулатора мислиш да зареждаш на ден или едновременно. :?
Предлагам ти да направиш по-конкретно запитване към тази или друга фирма производител или доставчик на такава техника.
misirkov - напреднал
ами наимного по два на ден,а за едновременно незнам и да ми се наложи ще е много рядко.А за алкалните акумулатори знаешли нещо за подражката им.Как се мети с какво се долива и т.н.

благодаря за отговорите
Тани - модератор
Чак се притеснявам , когато професионалист започне да задава такива въпроси!
misirkov - напреднал
ами то подобре да питам отколкото на сама глава.значи аз знам че се доливат с дестилирана вода и се зарежда обаче ми е обегнало от ума и се опасявам да ли няма да замръзне при голям студ.и когато окото свети зелено е добре,а когато е черно значи им а мъртва клетка нищо нестава от него,бяло е за зарежда не.но несам сигорен много и искам да се посаветвам.
LazarGanev - "Велик майстор"
В кой град в bulgariq смяташ да развиваш тази дейност - да ти пращаме клиенти? То, че ние няма да дойдем е ясно - свои хора сме - знаем се, ама може да прилъжем все някой. Бирата е на корем, нали? :lol:

Тема "трябва ми професионално зарядно у-во за акумулатори" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: