Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
k_k_krastev - помощник
Здравейте,

Поръчали сме си нова алуминиева входна врата за входа на блока. Иска ми се обаче да изнесем и пощенските кутии на нея. Вратата ще бъде в средата, а от двете й страни от земята до ниво около 1,50м ще има ПДЧ плоскост. Именно там ми е идеята да вградим пощенски кутии така, че писмата да се пускат отвън, а вратичките да са отвътре.

Засега се оформя решение с използване на готови метални кутии, които да се закрепят отвътре на ПДЧ-то и в него да се изрежат отвори за пускане на писмата. Отвън ще се монтират капачета (козирки) за всеки прорез.

Питанията са ми дали някой е правил нещо подобно, виждали ли сте някъде да се продават такива капачета и как най-лесно да изрежа отворите в ПДЧ-то?

Благодаря !
shotik - майстор
Като правите проекта направете сметка пощите да са с отвор за материали с формат А4,защото при нас като им казвах за тези неща ми се изсмяха,че сега нямало толкоз писма,но като им донесат каталози на Метро или документи не могат куриерите да ги пуснат заради малките размери.Друго условие е вратата да се отваря навън,за да може при бедствие да се отвори а не да стане като тапа от уплашените хора и да се съберат там и да не могат да излязат.Ако сте в София ,може да потърся телефон на майстор ,който прави входна врата там ,където живее майка ми .Вратата е много стабилна,с пощи на нея,изпипана и боядисана хубаво.
Fori - специалист
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=2193 - сами си го направихме. Просто давам идея. Мога да дам и приблизителни размери ако поискате.

Тема "Вграждане на пощенски кутии във входна врата." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: