• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 18
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
SHL - специалист
Matchless написа:
тонито написа:

Това е! :finga:
:?:
тонито - специалист
Matchless написа:
тонито написа:

Това е! :finga:
Това как да го разбирам?Поздрави на майка ми ли ..................
Matchless - специалист
тонито написа:
Matchless написа:
тонито написа:

Това е!
Много ме е срам, в бързината да ти отговоря съм объркала Emoticons, разбирай го един ред над тази като :idea: страхотна идея!
Последна промяна от Matchless на ср фев 06, 2008 5:12 pm, променено общо 1 път.
SHL - специалист
Matchless написа:
тонито написа:
Matchless написа:
Много ме е срам, в бързината да ти отговоря съм объркала Emoticons, разбирай го един ред над тази като :idea: страхотна идея!

:jg: \:D/ =D> Направо ни шашна :rolleyes:
Понякога, можеш да ползваш и бутона "ПРОМЕНИ" (edit) :klugscheisser:
MIRRO - напреднал
от скоро съм във форума и чак днес попаднах на темата.едно голямо БРАВО на всички маистори а за теб SHL нямам думи имаш златни ръце.от всичките ти работи не мога да намеря една забележка ЕВАЛА :2thumbs:
SHL - специалист
MIRRO написа:
от скоро съм във форума и чак днес попаднах на темата.едно голямо БРАВО на всички маистори а за теб SHL нямам думи имаш златни ръце.от всичките ти работи не мога да намеря една забележка ЕВАЛА :2thumbs:
Много силно съм поласкан, чак се притесних 8-[ Благодаря.
popivatelna - помощник
SHL, направо ми пълниш душата, човеко, като гледам снимките ти :respekt: изпипвал си ги със сърце нещата =D> =D> =D> а всеки уважава това...
Преди няколко страници и доста снимки в тази тема :shock: видях това за което си мечтая от известно време, но в къщи получих [-( [-X "Не си добре, я си сложи нормално огледало, как ще го залепиш, ми ако падне, ми като се запоти, ако се спука като сляга блока цялата баня ли ще къртиш :wallbash: ...." Та както се досещаш много ти харесах огледалото в черен фриз в розовата баня, а точно такова нещо искам... много си харесвам фриза за новата баня и огледалото да е като картина в него... [-o<
Доколкото разбрах мога да го залепя със силикон за огледало, а самото огледало да е с 2мм по-мако от отвора между плочките, но... трябва ли отзад да е гладко замазано с теракол, да се фугира между огледалото и плочките за да не просмуква влага, допълнително укрепва ли се огледалото при монтажа. И запотяването може ли да се избегне - например ако на огледалото отзад се залепи фолио с нагреватели/предлагаха на Стройкото такива, но не ги загледах подробно :datz: / и не знам някой ползвал ли ги е, колко са трайни и удачни за вградено огледало или ще прецакат монтажа... въобще за да не спретна творчество с неизвестни последици май се нуждая от пълен инструктаж...
Предварително благодаря за отделеното време и ентусиазъм и с нетърпение ще проверявам за отговор!
SHL - специалист
popivatelna написа:
SHL, направо ми пълниш душата, човеко, като гледам снимките ти :respekt: изпипвал си ги със сърце нещата =D> =D> =D> а всеки уважава това...
Преди няколко страници и доста снимки в тази тема :shock: видях това за което си мечтая от известно време, но в къщи получих [-( [-X "Не си добре, я си сложи нормално огледало, как ще го залепиш, ми ако падне, ми като се запоти, ако се спука като сляга блока цялата баня ли ще къртиш :wallbash: ...." Та както се досещаш много ти харесах огледалото в черен фриз в розовата баня, а точно такова нещо искам... много си харесвам фриза за новата баня и огледалото да е като картина в него... [-o<
Доколкото разбрах мога да го залепя със силикон за огледало, а самото огледало да е с 2мм по-мако от отвора между плочките, но... трябва ли отзад да е гладко замазано с теракол, да се фугира между огледалото и плочките за да не просмуква влага, допълнително укрепва ли се огледалото при монтажа. И запотяването може ли да се избегне - например ако на огледалото отзад се залепи фолио с нагреватели/предлагаха на Стройкото такива, но не ги загледах подробно :datz: / и не знам някой ползвал ли ги е, колко са трайни и удачни за вградено огледало или ще прецакат монтажа... въобще за да не спретна творчество с неизвестни последици май се нуждая от пълен инструктаж...
Предварително благодаря за отделеното време и ентусиазъм и с нетърпение ще проверявам за отговор!
Здравей popivatelna :)
огледалото си го поръчваш точно с по 2мм по-малко от към всички страни. Купуваш си силикон за амалгама - Церзит имат такъв. Силикона го израсходваш целия, като го нанасяш отзад по огледалото на дебели точки. Също така обкантваш и по задните му рубове дебела и плътна непрекъсната линия за да не пропуска вода и пари от никъде. Лепиш го внимателно, като слагаш първо долния край и после захлупваш. Веднага след това слагаш два плстмасови клина от долната му страна за да регулираш равномерноста на фугите - трябва да са ти еднакви от четирите му края. Също така се регулира и огледалото, като повърхнина спрямо фриза ( рамката ). Не горе да е по излязло от долната му част, например. Като направиш и това действие се оттегляш от банята без да дишаш много шумно :-D и на другия ден запълваш със същия силикон фугите между огледалото и фриза. Запомни, че не трябва да чистиш огледалото веднага след монтажа му, ако е излезнал част от силикона по него, това се прави на другия ден за да дадеш време на силикона да дръпне, иначе тръгнеш ли да чистиш веднага ще ти потъне на вътре и не можеш да се оправиш после. Задължително е използването на лапи по време на монтажа му.
И не се притеснявай, ако се счупи при монтажа - случва се :-D Поръчваш си ново. На един такъв монтаж счупих две :lol:

ПП Не се притеснявай от изпотяване или пукане при този вид монтаж. Плътният силикон не дава на пари и вода да минават зад него. А равномерната разширителна фуга пълна със силикон, също е предназначена за предпазване от напукване при движение на сградата. За да ти е по-спокойно, можеш да направиш и 3-4мм фуга, стига на теб да ти харесва. Условието е да я обработиш красиво.
Emiliika - помощник
Отдавна ви чета, отскоро съм регистрирана във форума.
Много неща научих и много идеи ми дадохте "за дома, за семейството", както казва мъжа ми.
Искам само да ви поздравя за всичко, което правите. =D>
Profi Stroi - специалист
Emiliika написа:
Отдавна ви чета, отскоро съм регистрирана във форума.
Много неща научих и много идеи ми дадохте "за дома, за семейството", както казва мъжа ми.
Искам само да ви поздравя за всичко, което правите. =D>
Ето още е дин отговор на темата"Кой какво научи от Направи сам.бг"
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 18

Тема "Специални и нестандартни изпълнения !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: