shadow__01 написа:База - колектор около .480А тези същите като обърнеш пипалата нищо ли не показва? Както при емитер-колектор. Ако е така почти сигурно са здрави.
База - емитер около .560

shadow__01 написа:База - колектор около .480А тези същите като обърнеш пипалата нищо ли не показва? Както при емитер-колектор. Ако е така почти сигурно са здрави.
База - емитер около .560
hidrazin написа: А тези същите като обърнеш пипалата нищо ли не показва? Както при емитер-колектор. Ако е така почти сигурно са здрави.Нищо не хваща на обърнати.
Доста е подобна, но схемата по какъв начин ще ми подскаже кое е изгоряло?Те схемите хората ги правят само така, да не кажат че нищо не правят и да се намират на работа.
shadow__01 написа:Вече взе да ми втръсва от всичко това. Къде ги има тези работещи за по 5-10 лева. Повече пари не мога да отделя.Мини покрай някой магазин за компове втора ръка или сервиз дето се занимават с ремонт на стари машини.
Subsa написа: shadow Измери емитер(+)-колектор(-) на платката на драйверните транзистори, дали дава диодen prehod - 500-600mvИ аз вече се обърках. Кои транзистори имаш на предвид. Тези големите на радиатора или тези дето ги сменях?
Subsa написа: shadow Измери емитер(+)-колектор(-) на платката на драйверните транзистори, дали дава диодen prehod - 500-600mvАко съм разбрал правилно меря на включено в тока захранване на съответните точки отдолу нямам 500-600mv.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: