Никой не попита човека каква температура поддържа в къщата с тези 60кг. на денонощие?  Ако има по големи топлозагуби и държи 24-25 градуса нищо невъзможно няма в разхода му. 

.Ами топлообменника на човека е 30 киловата , мощността на радиаторите пък е малка -пада и под 10 киловата денем .Голям е според мен котела , дори да се намали до минимум -ще маждука едно пламъче в тоз голям топлообменник , ще влоши работа от към образуване на пепел по ризата , топлообмена ще падне и всичко започва отначало.
 .Ами топлообменника на човека е 30 киловата , мощността на радиаторите пък е малка -пада и под 10 киловата денем .Голям е според мен котела , дори да се намали до минимум -ще маждука едно пламъче в тоз голям топлообменник , ще влоши работа от към образуване на пепел по ризата , топлообмена ще падне и всичко започва отначало. спадаш на разход 25 кила за 24 часа .
 спадаш на разход 25 кила за 24 часа . ,а сега вече и 2 ми етажа са с ПВЦ 5 КАМЕРИ И ЧЕТЕРИ СЕЗОНА 32ММ СТЪКЛОПАКЕТ.
 ,а сега вече и 2 ми етажа са с ПВЦ 5 КАМЕРИ И ЧЕТЕРИ СЕЗОНА 32ММ СТЪКЛОПАКЕТ. Но тайно си се надявам да мога да сваля разхода за сега поне на 40-45кг за 2 етаж само.    И още нещо,мисля днес ти ми препоръча този COMPUTHERM Q7RF Програмируем радиоуправляем дигитален стаен термостат---какво производство е.
      Но тайно си се надявам да мога да сваля разхода за сега поне на 40-45кг за 2 етаж само.    И още нещо,мисля днес ти ми препоръча този COMPUTHERM Q7RF Програмируем радиоуправляем дигитален стаен термостат---какво производство е. 

Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: