• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
yasoo - специалист
ironlady написа:
Чудесно се е получило,браво за сръчността и от мен аплодисменти за всичко, което си сътворил сам =D> :2thumbs: ...
еее да сме по точни не е на 100% сам :) Единствените майстори които ми влизаха в къщата бяха
плочкаджията и за цикленето на дюшемето викнах фирма :) Останалото си е мое дело :-D
(шпакловане, измазване, гипсокартон, боядисване, електро, ВиК, някои от мебелите, дърводелската работа...и т.н.)
ironlady - модератор
yasoo написа:
ironlady написа:
Чудесно се е получило,браво за сръчността и от мен аплодисменти за всичко, което си сътворил сам =D> :2thumbs: ...
еее да сме по точни не е на 100% сам :) Единствените майстори които ми влизаха в къщата бяха
плочкаджията и за цикленето на дюшемето викнах фирма :) Останалото си е мое дело :-D
(шпакловане, измазване, гипсокартон, боядисване, електро, ВиК, някои от мебелите, дърводелската работа...и т.н.)
...Че малко ли е? :-D Някой и крушка сами не могат да завият... :-D
enterprise - специалист
=D> Поздравления и от мен. Много точно го каза: Направих си го с мерак.... Ето това е най-важното, от тук идва и уюта и всичко! Ако всички в БГ си вършеха работата с мерак като теб, еййййй къде ли щяхме да сме :?
prascho - майстор
Ако беше така...нямаше народа да се остави 50 години под комунистическо робство!!!!!!!!!!!!!Бих казал, че това робство е по-пагубно за гражданското съзнание отколкото турското робство щото България след турското робство е стигнала отново до морално и осъзнато проспериращо общество докато след тези 50 години не се знае дали някога ще постигнем напредък в това отношение.
pipbel - майстор
Чудесно е станало, ашколсум на yasoo.
На мен ми харесва лилавото, особено като е по светло.
И пердетата са много оригинал, дават малко по различна(битова) визия заедно с леглото.
Ама всичко е много относително когато е до вкус.
Важното е на yasoo да му е кеф.
И със сигурност е така щото удовлетворението е несравнимо по-голямо когато сам си правиш нещата.
yasoo - специалист
За да не започвам нова тема реших да продължа тази :wink:
Пролетта дойде и отнова се захващаме лека полека с ремонтчетата из къщи.
За момента подмених оградата на места , но мисля, че няма смисъл да качвам и нейни снимки.
Това ми е едната тераса която седи вече повече от 15години без парапет и най-накрая
се реших да скалъпя нещичко в бързинката :-D Не е довършена терасата все още, тепърва има за боядисване, лакиране,
трябва да мисля и замазка да правя, но всичко с времето си :-D

Преди:
Изображение

След:
Изображение

Изображение

Изображение
marinskikt - специалист
Само така! Продължавай в същия дух! =D>
Тя твойта тераса, колкото моя апартамент :? :lol:
bullet - специалист
Ама защо на едната страна летвите са отвън, а на другите са отвътре :?
yasoo - специалист
bullet написа:
Ама защо на едната страна летвите са отвън, а на другите са отвътре :?
Всичко е с цел :wink:
Нарочно така съм го направил на дългата страна на терасата летвите да са от вътрешната страна.
Защо да правя хубав изгледа на съседите, като може аз като погледна през вратата, като се
качвам по сълбите или като седна да си пия ракииката на терасата на мен да ми е гот :wink:
impreza - напреднал
Приятел тва дето си го направил за мен е идеалният дом,мечтаната къщичка.всичко има страшно много стил и изисканост.обра всички точки браво и от мен
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12

Тема "Скромните аматьорски ремонтчета на yasoo" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: