Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
ivanovrg - специалист
KnauFer написа:
12 мм. картон,дъно + 18мм УД =30 мм.,чело [-(
а отгоре така на метал ли ще си остане
много лошо направено
KnauFer - специалист
за да видиш метала отгоре - трябва погледа ти ,да е на ниво по високо от челото на фигурата .. т.е. трябва главата ти да влезе в основното ниво за видиш профила ..
ivanovrg - специалист
да но не може да се почиства
отделно скритото може да даде на късо аз не бих го направил така
ralev - специалист
KnauFer написа:
така е - ще скочи цената !
Колега само не разбирам защо ги обявяваш тези смешни цени, след като и ти и ние сме а ясно че са невъзможни за достигане. Качествена работа, изпълнена както подобава и без спестяване на материали и труд не може да достигне толкова ниски ценови нива. Защо не помислиш малко преди да пишеш или това ти е манталитета на договаряне: - обвяваш ниска цена за да хванеш обекта и после се почва чупене на пръсти.
KnauFer - специалист
ivanovrg написа:
да но не може да се почиства
отделно скритото може да даде на късо аз не бих го направил така
Е,ако човека има лев - може да стане много по интересно :
челото да не е от картон ,а от ЛПДЧ или лакиран МДФ - без профил който да даде на късо ,лесно може да се почисти,естествено без да се виждат крепежните елементи, и не напоследно място -уникален вид .. та решения много ,стига човек да му се занимава ..
Ралев ,какво им е смешно на цените,бре ?
Да си призная ,правил съм декоративни тавани на много по ниски цени от тези който съм обявил .
Малко ми напомняш на един скалдажия ,казвам му 1 торба лепило за 8м2 картон - а той ми казва : как една торба ,трябват ти поне 2 ,даже няма да ти стигнат .. вземам 1 торба,свършвам си работата,а лепило остава ,доволно .. Ся сигорно ще ме захапиш, че не съм слагал лепило .. [-X
Малко взе да ми писва да се обяснавам :) Верно че цената за материали която дадох е ниска-да си кажа честно въобще не бях видял схемата ,просто дадох примерни цени за което вече съжалявам ..
N.Georgiev - специалист
Тоше стига бе човек , няма как да оцеляваш на тези цени .
Отдавна се познаваме и знам ,че се кефиш на 2 лв за лепене , ама ти си свикнал на хотелите в Слънчев бряг , на частно не е така нито качеството нито цената , а те са взаимно свързани .
Целта не е да се изкарват някакви пари , а да се печели .Аз работя на три пъти по високи цени от твоите и не оставам без работа ,запитай се защо .
KnauFer - специалист
:) никога не съм лепил на 2лв. ! Имам 2 предложения за работа,за след нова година ,и 2те не са никак лоши ..
N.Georgiev - специалист
Образно казах 2 лв . :?

Тема "Помощ за този таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: