Каквито и пелети да ми предлагат вече съм си решил ,че за другия отоплителен сезон още от юли ще съм си заредил 8 т чипс поради простата причина,че разхода ми на чипс и пелети е един и същ- а цената а на половина.Но всичко е въпрос на опит. 

djeko написа:ДА syncho,прав си за това сега си слагам 1 см фибрант ,но отвътре на стените-може да е малко но все пак е файдица :проба: С помоща на доста колеги от този форум добих до голяма степен представа за цялата ситуация около моя ПЕЛЕТЕРМ-ВИО,и смятам ,че като автоматизирам малко системата +изолацийката нещата ще се подобрят значително.А междувременно давам обещание да информирам колегите от форума за това какво съм постигнал.От прозорците почни.
filmatoplo написа:Тази година предлагането на пелети на пазара се е увеличило поне 10 то кратно , всеки иска да изкара лесни пари и да стане милионер .Ако така върви всеки да прави пелети , пазара ще се залее и цената може да падне .В Бг е ужас , на вън има закони , хората които се топлят на пелети ползват някакви преференции .
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: