Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
mobilis - специалист
Здравейте. Весела Коледа, и много години на всички!
Имам един КУКУ-комшия отгоре, който напоследък не си пие лекарствата и всички сме луднали от него. На мен ми направи това: последствията са от засъхнала урина - кой знае какво е чоплил отгоре и изливал - протекло е между тръбите и плочата. Отне ми 2 часа да чистя с 4 вида препарата, но плочата се е напоила и мирише на п...кня /с ивинение/. Последно напръсках с препарат против мухъл /съдържа хлор/.

Куку-то е наемател, надявам се, че ще го изгоним до края на януари. Но въпроса ми е, аз как да премахна миризмата? Боята на тръбите мирише, нея лесно ще махна със шкурка. Мисля да изчегъртам мазилката, да изкъртя бетона около тръбите и да напълня с пяна, да замажа отново. Накрая грунд + латекс.

Имате ли други идеи?

Прикачен файл

crop.jpg
toni_g79 - специалист
Блажна боя на петната!!
mobilis - специалист
toni_g79 написа:
Блажна боя на петната!!
Без чегъртане на мазилката? Дали миризмата ще се разсее?
toni_g79 - специалист
mobilis написа:
toni_g79 написа:
Блажна боя на петната!!
Без чегъртане на мазилката? Дали миризмата ще се разсее?
Не съм на 100% сигурен,може да пробваш и ако не стане,тогава да сваляш.Все пак си мисля,че ще стане!!Първата ръка блажо я разреди повече като мляко да може да попие,после още веднъж с малко по-гъста.Мини го хубаво като излезнеш и извън петното 20-30см.Мини и тръбите.Остави я да изсъхне хубаво и прецени дали още мирише,преди да минеш с латекс.Преди всичко трябва да се спре този "теч"!
mobilis - специалист
То е ясно, първо махаме куку-то, после ще се работи.

Жив и здрав!

EDIT:Кукуто се изнесе /по-скоро го изнесоха :evil: ) Почвам ремонта с блажната боя.

Тема "Заличаване на петна по таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: