• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 121
Съвети за начинаещи готвачи.
ebahti - майстор
нещо не можах да ги подредя и да ги сложа в 1 пост....
Прикачен файл:
Picture 084.jpg Добре е да престои 5 дена ,ама аз го почвам още на 2рия като слагам мръвката за 2 ч. у фризеро да стегне,щото обичам да я режа на прозрачни ленти

Прикачен файл

Picture 103.jpg
Mega - специалист
Вчера си купих половин теле, сукалче и май надминах себе си. ;) Освен това на простора има и 4-5 парчета рибица за филе и пълен фризер страхотно телешко. Останалите кокали осолих да чакат време за ребърца или телешко варено.

Прикачен файл

PC273270.JPG
PC273270.JPG (107.84 KиБ) Видяна 3472 пъти

Прикачен файл

PC273269.JPG
PC273269.JPG (115.3 KиБ) Видяна 3472 пъти
Mega - специалист
EDI написа:
Ей това е пране..... :lol: :partyman:
Мдааа, малко по-бавно съхне (прането), но пък, когато тогава. Не очаквах, че от месото, което бях приготвил ще излезне толкова много суджук, но няма да остане. ;)
ilian ivanov - специалист
Цъ, това не ме кефи.За бяло вино не става :-D
batko66 - помощник
Mega написа:
Вчера си купих половин теле, сукалче ....
А кой казва, че имало криза? :lol:
Stefan_62 - майстор
Mega написа:
Вчера си купих половин теле, сукалче и май надминах себе си. ;) Освен това на простора има и 4-5 парчета рибица за филе и пълен фризер страхотно телешко. Останалите кокали осолих да чакат време за ребърца или телешко варено.
=D> =D> =D> Браво "Mega" :supz: добре си се заредил за Януарските празници :lol:. Вчера и аз заприходих две телешки сърца и сега киснат във вода да се обезкървят, след обяд ще ги заривам в солта. Като ги накича ще пусна и някоя снимка :drinkers:
Последна промяна от Stefan_62 на пет дек 28, 2012 11:27 am, променено общо 1 път.
Теди - специалист
Хаха така се бори кризата пожелавам на всеки такова пране :-D
Mega - специалист
В София падна мъгла, което ме притеснява за реколтата. ;)
bivolan - напреднал
Mда ,голям проблем с мъглата.Аз прибрах пастърмата в хладилника, но тя е 4 парчета.Не беше изсъхнала изобщо от тая мъгла.
Би ли споделил рецептата за суджука?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 121

Тема "Домашен майсторлък - месна диета :-D" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: