• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
bayan - специалист
и аз си го подарих skil-а който си избрал пак от тази промоция по препоръка на приятел който го ползва трета година за монтаж на мебели
gogo7777 - майстор
gogo7777 не са виновни в Практикер. Явно ти не си знаеш правата като потребител.
Ха ха :-D . Абе знам си ги правата, ама....... не ми се занимава с такива мижитурки. В тоя магазин толкова боклуци на едно място не съм виждал. Кой ме би през главата да купя от там.....питай ме :-D , а уж съм тарикат :-D . Рециклирана стока, после разбрах :-D
Chefo77 - майстор
Мижитурки ли? Що? Ти като си баро, що си купи духалка оттам, а не от Киров например? 'Щото в Практикер е евтино, нали? После - били некоректни. Ами некоректни са - щото така им казват да правят. Ето - с теб е подействало. И не ти се занимавало. Ти достатъчно си се занимавал, мен щеше да ме е срам да опиша всичките си разходки и как са ме направили на маймуна, въпреки че си знам правата.
Абе защо аз като си знам правата, досега не са ме въртяли? Ами защото не съм позволил, затова.
Пък който иска, да си реве колко са некоректни другите ...
gogo7777 - майстор
Мижитурки ли? Що? Ти като си баро, що си купи духалка оттам
Ха де :? . Така се случи......Отидох за палатка и си купих и духалка. :-D
bayan - специалист
gogo7777 написа:
Мижитурки ли? Що? Ти като си баро, що си купи духалка оттам
Ха де :? . Така се случи......Отидох за палатка и си купих и духалка. :-D
Е значи са кадърни
stancho123 - специалист
Днес ходих да взема skil-а ,но беше свършил ,забелязах че мострата и изобщо мострите в практикер на всички машини са в крайно окаяно състояние.
Имам един трион bosch pfz 500e работил съм с него около 1година и е на състояние по-добро от магазина ,като го видях в магазина ,честно казано не бих го взел :shock:
Сега към skil-а ,беше с раздрана ръкохватка ,много мръсен и ми изглеждаше един такъв китайски с гадна пластмаса и се разколебах.Можете ли да предложите нещо подобно?Нямам предвид онова другото sparky...
Човека завива винтове 5х120 най-много и някакви малки винтчета и гипскартон.
jekasus - майстор
Някой беше споменал подобна по принцип Макита, ама беше нещо около 180лв.
rolls - специалист
jekasus написа:
Някой беше споменал подобна по принцип Макита, ама беше нещо около 180лв.
Аз бях. Ето такава е - http://tomika.bg/index.php/detail/view/656
Доволен съм от машината покривен винт фи 6.3 мм в 7 мм железен профил го навива, но май му е на границата, защото като навих 5-6 такива машинката се постопли, а хем бях навън на студено. Иначе с покривните винтове фи 4.8 мм няма грешка. Винт за бетон 6.5й 90 го зави в дърво без проблеми. Единствено недостатъка и е, че няма инерционна спирачка.
bayan - специалист
то и скила няма спирачка
juvigy - специалист
Макита е с векове по - напред от скила . Верно ,че е 2 пъти по -скъпа , така че си зависи колко ще я ползва.
  • 1
  • 2

Тема "2 подаръка -качествени ли са?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: