Проявете вашата изобретателност.
VLADO66 - майстор
Аз се набутах с въпросния куб който не представляваше нищо друго освен вентилаторна печица 1500w,керамичен нагревател,керамична решетка и програматор.Кубчето не изтрая дълго и го разглобих-вътре нямаше нищо космическо.
pmp
Кубовете, които бяха рекламирани в зората на демокрацията, мисля че се казваха "Рино". За бързо обръщане на въздуха в помещение, вършеха работа. Като отидеш зимата в планината, на хижа, където не дават да си внесеш нагревател, върши страхотна работа. Развива до 180 градуса и за сушоар е перфектно.
piron45 - майстор
С този куб и аз се набутах на времето. Грееше само ако стоиш до него. абе умряла работа.
А що се отнася до лампите с тенекия от началото на темата, те се продават в продавалника. И човека си вярва на измишльотината, че е едва ли не революция в отоплението. Казва че преди се топлил с климатик и му излизало много по скъпо :lol: :lol: :lol:
kozl - майстор
Духалките "Рино" си бяха новост за времето. Единствено разочаровани са балъците дето са повярвали, че с една духалка на 800 вата ще си сгреят дома. Със своя джобен размер не заемат място и вместо да се чудиш къде да я наместиш просто я пъхаш в контакта и там конзолно си работи.
За да си стоплиш дома с джобна печка 800 вата, са необходими няколко такива и 800 джоба с пари :lol: Е това веч си е проблем, че космическите уреди с космически цени ни ги продават. :shock:
nikolson - майстор
На тези "микрокерамични нагреватели" Рино беше ясно написано, че са допълнително отопление, но явно и тогава никой не е четял ситния шрифт. Всъщност, почти никой.

Тема "ИКОНОМИЧНА ПЕЧКА-- ОТ 0.25 ДО 0.5 КВ." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: