Ел. инструментите. Консумативи.
gogo7777 - майстор
Аз се колебаех и за тази Мактек МТ607
[-X Спаркито е по-добро. Не го напъвай много и бургия по-голяма от 8,5мм не му слагай :-D . Лек и удобен домашен помощник ще те слуша ако и ти го слушаш :-D .
MamaMy - майстор
Благодаря на всички за мненията. Ще помисля до понеделник, ще видим какво ще сънувам и тогава ще се похваля. :-D
fox_vt - майстор
И все пак за какво ще я ползваш?Наистина е лека но е за лека работа 350 вата не са за зорене,лично мнение но аз винаги залагам на по мощни модели мрежови ел уреди-650 вата дрелка,200 и няколко вата виброшлайф,700 вата 115 мм ъглошлайф,650 вата зеге и т н .Все пак мощния уред може и леко и мощно да го ползваш а слабия само леко.И все пак ти си решаваш де не искам да товаря никой с мнението си :wink:
MamaMy - майстор
Аз имам доста по-мощни машини. Имах и една лека руска дрелка от началото на демокрацията. Има фабричен кабел 6 м. След лек тунинг (ключ за реверс и бързозатягащ патронник) ми вършеше дълги години незаменима работа. За съжаление пролетта се спомина. Все още е с оригиналните си четки. Изгоря ротора след много несвойствена работа с нея. Мястото беше силно ограничено и нямаше как да вкарам голяма там. До последно работеше изключително леко и без вибрации. Усетих момента само по миризмата на изгорял лак. Сега дойде момента да си попълня липсата на инструмент.

Вече поръчах. В понеделник ще кажа как е. Мисля, че няма да съжалявам за избора си ни най-малко :wink:
batkotony - специалист
В Практикер е с петнайс кинта нагоре,днес я разгледах и се замислям дали и аз да не си взема такава...
MamaMy - майстор
Вече мога да се похваля с чудесен избор. Взех Мактек МТ607. След като я хванах в ръка въобще не съжалявам. Много балансирана като тегло. Като мощност доста изненадва за размера си. Все пак предпочетох удължената 3 годишна гаранция и по-расовия произход. Отделно, от колегата Kumay имам допълнителен бонус. Доволен съм от избора! Препоръчвам! :)
ZEDYCUS - майстор
:supz: Честито за продобивката.
bimbo - напреднал
искам да питам става ли за гипсокартон
mitko64 - майстор
Има една приставка на Topex , води се Shank fits chucks, която ползвам с въпросното Спарки за гипсокартон. Общо взето става.
Chefo77 - майстор
... но не и за професионална работа. Ще ти скъса нервите.

Тема "BR 100E има ли по-добра алтернатива?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: