Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
prascho - майстор
10 евро е в цивилизована страна като САЩ, в комунистическа крадлива страна като БЪлгария, без наличие на институции и конкуренция, при наличие на сива икономика цената е *10 !!!!!!!!!!!!
anmoll - специалист
Предлагам Прасчо да стане официален вносител на опънати тавани,понеже и аватара му е особено опънат :-D :2thumbs: :lol:
ясно почти все по данной теме
Последна промяна от joromoro на съб дек 26, 2009 11:31 pm, променено общо 2 пъти.
anmoll - специалист
joromoro написа:
Има вариант тавана на rojko да е и венецианско :?:
Възможно е,но малко вероятно защото гланца на венецианото е по-слаб от отражението което има на гланцирания винил. Виж колко добре се отразява всичко като в огледало.
prascho - майстор
не мога да се съглася с дамата и да приема разхода на средства за това чудо като оправдян. Само 1000 лв е дала за опънатия таван, предполагам още поне с 500 лв се е бръкнала за сухия таван. Допълнително не е сложила вата, има към 10 лунички и полилей от поне толкова крушки. Ще ме прощавате, но това е лукс. С тези пари ще покрия 70 квадрата плаващ под на кнауф и ще бера подовете при отопление. Душо ако трябва по този начин да си стягам къщата, ще ми трябва поне един милион евро.
prascho - майстор
в случая ме смути не опънатия таван като дизайн и технология, а че се парадира със средствата които са дадени за него. В крайна сметка тук сме да подкрепяме собствения труд, а не труда на заплатени майстори.
prascho - майстор
душо, този таван определено не заслужава евтиния корков под, който си лепнала. Още преди 2 години на изложението стройко си бях харесал паркет от бамбук. /15 мм дебелина, по това време цената му беше 52 лева на квадрат/. Как така си се минала и си лепнала някакъв си корк само за 30-на лева на квадрат се чудя :-D
anmoll - специалист
Душко, корка не ми е в тази къща,а в стария замък от 17 ти век :-D

Тема "таванче" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: