• 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
marmoz - специалист
Аха зацепих :) мерси за визоализацията jekasus :)
Маитапа на страна .Какво мислите за монокъла?
/може да видя метеорита на 21.12 преди да ни е ударил,не че ще имама някакво значение :-D /
MASTER - специалист
jekasus написа:
Спокойно ще резне гнайса, гранит 2 см спокойно реже.
Иначе зверска далавера, аз навремето 4 стотака броих.
Има евтини дискове на Райдер за 10 лв бройка.
Стига сте ревали, аз съм най прецакания :-D - над 1600 лв съм броил преди време за подобна машина :? :? :?
ulieliadi - специалист
Еми днес не издържах и си купих такера и прожектора. За 17лв прожектора е без пари, а такера не ми трябва особено , но за 29лв не можеш и райдер да си купиш. Изглежда ми малко издялкан но все пак ми трябва за резерва. Хубавото че е в куфар и ще изкара дълго време в режим готовност :-D
marmoz - специалист
Пусни линк на такера че го не виждам в лидъла :) Моля,че още се чудя дали евтин или Новус 105ца :-D
kalpev - специалист
marmoz написа:
...още се чудя дали евтин или Новус 105ца :-D
Aз се преродих с NOVUS J-105, след като си скъсах нервите с един евтин преди това.
marmoz - специалист
kalpev написа:
marmoz написа:
...още се чудя дали евтин или Новус 105ца :-D
Aз се преродих с NOVUS J-105, след като си скъсах нервите с един евтин преди това.
:-D Маи няма да се чудя,сега си спомних как си купих 2 винтовера /евтини,сега даже незнам къде са захвърлени/докато си купих хубав и се родих :-D
ralev - специалист
Такера lidil за 29лв е плевматичен, а за 5лв си взех ръчния, не че ми трябваше щото ги наредих вече 4 ала го взех заради цената. Ако взема и плевматичния трябва и компресор да си купя :) - жената ще ме изгони :lol: Отнесох и един поялник за 10лв.
marmoz - специалист
ralev написа:
Отнесох и един поялник за 10лв.
Все едно сме като деца пред лакомства и се молом на родителите да ни купят = сега се въртим краи инструментите и се омилкваме на жената в къщи за да няма скандали/в по редки случаи изхвирляне от вкъщи/ :-D :-D :-D
hakama - специалист
В брошурата имаше няколко неща в разпродажба - а всъщност е имало и други неща?! (ръчен такер и поялник не видях в брошурата)
ralev - специалист
Няма ги в брошура, а в момента има разпродажба на нехранителни стоки в Лидл. Във всеки магазин са различни продуктите.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/6934.htm
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: