• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
dimitrov8505 - напреднал
здравейте на всички искам да питам някой има ли инверторно телоподаващо VITOLUX понеже цената му е много примамлива . Някой знае ли що за произжодство е и дали е надежно и най вече работи ли добре и дали този ампераж отговаря действително става въпрос за модела MIG-MAG 180A
pansim - майстор
Производство - Китай
От най-ефтините.
Внесено е без гаранция и се продава без фактура, т.е. ако имаш късмет може и да работи :lol:
Инверторните електрожени които продават НЕ отговарят на амперите записани на табелата. За това конкретно не знам.
Лично мнение - не си струва риска. Взимаш котка в чувал.
Като се наложи ремонт /а бъди сигурен че ще се наложи/ цената ти излиза не толкова ниска, а качеството остава калпаво.
Вече съм се занимавал с електрожените им :-D
Решението е твое.
dimitrov8505 - напреднал
Производство - Китай
От най-ефтините.
Внесено е без гаранция и се продава без фактура, т.е. ако имаш късмет може и да работи
Инверторните електрожени които продават НЕ отговарят на амперите записани на табелата. За това конкретно не знам.
Лично мнение - не си струва риска. Взимаш котка в чувал.
Като се наложи ремонт /а бъди сигурен че ще се наложи/ цената ти излиза не толкова ниска, а качеството остава калпаво.
Вече съм се занимавал с електрожените им
Решението е твое

днес говорих с фирмата казаха че ги сглобяват в българия с вносни части дават също 1година гаранция а сервиз само в Хасково понеже там ги правят също твардят че всички характеристики отговарят с написаното
joro39 - специалист
един приятел си го купи за 500 лв ,лично гопробвах не е зле .
profesionalist_wood - майстор
Пълен боклук,на братчеда ми изгоря инвертора на 3-тия ден и до там.А беше го напънал леко.

Нека Драгозов да изкаже мнението си.
dimitrov8505 - напреднал
благодаря за отзивите .Ако някой има още инфо за машината нека сподели предварително благодаря
pansim - майстор
Димитров 8505 - ти на кого вярвяш?
Освен твърденията на търговеца, нищо друго българско там НЯМА :-D
И ти какво искаш да ти каже - нашата стока е калпава, не си купувай...е няма такъв търговец, вЕрвай ми.
Както и да е...като закъсаш...спомни си за това което написах. Ремонтирам ги в повечето случай на добра цена.
Гаранцията къде я прочете в сайта? А?
Да не говорим, че по неграмотно и смешно описание на инверторите не съм чел никъде. Всеки който разбира от силова електроника ще се смее до сълзи на написаното в сайта им.
Та по данни на ползватели изпатили с тази "Българска" техника, гаранцията е една седмица и се извършва замяна на дефектиралия инвертор. После се спасяваш сам.
Успех.
dimitrov8505 - напреднал
колеги имам едно питане може ли обикновен качествен инверторен елекртожен да се преправи така че да стане захранване за телоподаващо което ще се изработи отделно :?:
pansim - майстор
На теория може, на практика - зависи от инвертора и майстора.
Ако имаш инвертор, дай точен модел, и ще се опитам да ти помогна

Обикновенно подобни интервенции, не довеждат до много добър краен резултат ама...
dimitrov8505 - напреднал
pansim можеш ли да кажеш каква трябва да е характеристиката на инверторния елекртожен за да стане за телоподаващо защото тука в моя край има човек който произвежда инврторни електрожени и мога да го попитам дали може да ми изработи инвертор какъвто трябва може ли да дадеш телефон за връзка с тебе ако е удобно да се чуем и по кое време ще е удобно да се чуваме
  • 1
  • 2

Тема "ИНВЕРТОРНО ТЕЛОПОДАВАЩО VITOLUX" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: