• 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
ulieliadi - специалист
Такера го купих защото може да кове и скоби. Имам Макита но тя кове само пирони. За 29лв нема кво да се замисляте - то куфара , скобите и очилата струват повече :-D
kalpev - специалист
Така е като за 29 лв., но ако вече притежаваш компресор.
Обаче, ако тепърва трябва да си купуваш и такъв, цената става друга.
comunikator - специалист
Ако имах компресор хич нямаше да се замислям дори да знам че е пълен боклук пак щях да го взема. :lol:
nikolson - майстор
Я кажете за лампата, читава ли е?
Chefo77 - майстор
comunikator написа:
Ако имах компресор хич нямаше да се замислям дори да знам че е пълен боклук пак щях да го взема. :lol:
Ами купи си копчето бре. Все някога ще дойде време за балтона.
Аз се замислям за втори компресор ... мъничък, нещо такова

http://www.electric-store.eu/Perel-Tool ... -1.5Hp.htm

Но, разбира се, мнооо-го по-евтин :)
bulhomes2 - майстор
comunikator написа:
И аз тъй. Имам и компресор. И такер имам, но ще си взема и този.
jekasus - майстор
Като малки деца сте - Искам играчка, и тази, и тази :lol: :lol: :lol:
kalpev - специалист
Малко се отклонявам от темата, за което се извинявам, но не ми се отваря нова за едно питане. А, именно - подариха ми комплект бургии за метал от 1 до 10 mm през 0.5 mm с марка ABRABORO (HSS-R DIN 338). Не съм запознат с тази марка, та питането ми е дали са качествени и мога ли да разчитам на тях за пробиване на метал или да си ги ползвам само за дърво и други по-меки материали?
joro39 - специалист
и аз си взех един такер ,кове ги като в масло.
mitko64 - майстор
kalpev написа:
Малко се отклонявам от темата, за което се извинявам, но не ми се отваря нова за едно питане. А, именно - подариха ми комплект бургии за метал от 1 до 10 mm през 0.5 mm с марка ABRABORO (HSS-R DIN 338). Не съм запознат с тази марка, та питането ми е дали са качествени и мога ли да разчитам на тях за пробиване на метал или да си ги ползвам само за дърво и други по-меки материали?
С HSS не би трябвало да са проблем металите, включително незакалена стомана. За неръждавейка и закалени стомани не са подходящи. Стига заточването да си е за метал(конусно).
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: