Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
bou81 - специалист
Моля за помощ за свързване на компютър към приемник зхд-200 на булсат. Значи отзад има следните изходи: ethernet, usb и 6 чинча и извход за коаксиален кабел. Предварително ви благодаря за отговорите.
velas - специалист
Какво на компютъра искаш да свържеш?
petkomz - специалист
bou81 написа:
Моля за помощ за свързване на компютър към приемник зхд-200 на булсат. Значи отзад има следните изходи: ethernet, usb и 6 чинча и извход за коаксиален кабел. Предварително ви благодаря за отговорите.
Имаш и HDMI, ако искаш само да гледаш може и направо към монитора но той също трябва да има HDMI и да поддържа резолюция като на приемника!
darken_nz - специалист
Именно. Проблема е, че не всеки монитор може това.
Иначе се взима един кепчър/тунер и се подава на него.
В зависимост от устройството може да се подаде композитен, или компонентен сигнал.
Повечето (особено в БГ) са от първите (виждал съм само 1-2 модела с компонентен, и един с HDMI)
Само да попитам. Каква е целта на занятието ?
Запис, или място ?
Питам, за да мога да ти дам по-добър съвет. (А и останалите също)
bou81 - специалист
Целта ми е да мога от компютъра да гледам онлайн телевизия на телевизора.
fox_vt - майстор
Хахах тогава булсатския приемник не ти трябва,просто свързваш тв то към видеоизхода на компа и си ти.Какви изходи имаш от видео картата?И кой ползваш за монитора?И разбира се ще трябва да си поиграеш с опциите към кой монитор да се подава сигнал там.
darken_nz - специалист
Е, то това е друга бира.
Абе не му трябвал - някъв си тъп флаш плеър.
Как не. Да, аз също гледам някои неща така (които ги няма на оператора), но си предпочитам да си ги цъкам с дистанционното. Иначе, ако имаш VGA, или HDMI си лесен.
Ще можеш и филми да си гледаш. :wink:
Казвам това, защото не уточни за какъв компютър става въпрос.
Лаптопа ми - и стария, и новия имат и двата порта.
Иначе по-новите настолни машини вече и те имат HDMI. (е, не всички разбира се, но има)
velas - специалист
Искаш да гледаш бтв на телевизора... :-D
Споко, засега гледай на монитора, скоро ще тръгнат.

Тема "Свързване на компютър към приемник на булсат" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: