Напишете въпрос свързан със санирането.
stiv1961 - майстор
bulhomes2 написа:
Ако ще сменяш стъклодържачите - първо ги потърси, па тогава поръчвай стъклопакети! Имам някакви спомени, че вече няма или поне не се внася Века у нас вече.
Има, имаааа, още не са фалирали :)
По темата- Vlado852, може да се монтира троен пакет, единствено сменяш стъклодържателите. Но според мен послушай MASTER, казал го е точно и ясно.
marmoz - специалист
MASTER написа:
marmoz защо трябва точно с МАКО да си смени обкова, а не с FUHR,AUBI или RОТО да речем. С какво точно ще е по задоволителен резултата ако се ползва точно на Mayer & Co продукцията.
Виж за това си прав :)
MASTER написа:
а цена от има няма ДВА лева за метър стъклодържач я наричаш солидна.
Защо не му ги намериш ти за 2 лв/м. линеен на метър,че аз последният път ги видях 2,3 евро/л.м :-D
MASTER написа:
И последно,би ли ме осветлил,ама напълно професионално, кои са точно слабите страни на модеите на ГУ които се правят в Турция. Pls
За тези дет се правят в Турция незнам ,ама теб щом те кефи ГУ лошо няма,просто качеството и ефективноста спрямо добрите обкови е солидна /затова пък ценово са оГин/ :)
MASTER - специалист
Хах, ако си прав наистина за цените на стъклодържателите - баси ужасията дето е станала на пазара, не ми се мисли каси и крила колко струват.

Слава богу съм се откъснал от БГ действителноста, ама са ми останали някакви спомени за цени от началото на кризата някъде - около левче на метър за стъклодържател на българските и турските профили, и къде два лева за немските си бяха май
marmoz - специалист
Сменях на един познат точно стъклопакети за Века от 24 на 32 за троен - за 3 стъклодържача платих 90 лв /тов бе преди около 2-3 месеца/ :shock:
stiv1961 - майстор
Стъклодържател за Века- бял е 1.80 лв./л.м. без ДДС, фолиран- 3.70 лв./л.м. без ДДС. Поне ние на толкова го купуваме. А българския/ няма да казвам фирмата/ е: бял- 0.72 лв./л.м., фолиран- 1.53 лв./л.м. пак без ДДС :)
MASTER - специалист
Мисля че схванах къде е проблема.

На marmoz са му го продали най вероятно от някоя фирма която работи с Века по немската ценова листа, без отстъпките и с малко горница.

Поне преди време Века не продаваха на дребно нищо, а само доставяха на едро на производители.

stiv1961, Иван от Хасково ли е още отговорника на Века за България ?
stiv1961 - майстор
MASTER написа:
Поне преди време Века не продаваха на дребно нищо, а само доставяха на едро на производители.
stiv1961, Иван от Хасково ли е още отговорника на Века за България ?
И сега е така, в цяла България са 32 фирми. Да, МАСТЕР, Иван Димитров.
bulhomes2 - майстор
Ха. Двама вносители на профили с еднакви имена: http://www.hil.bg/index.php/contacts Не че името Иван Димитров е рядко срещано, а защото вносителите едва ли са повече от 20...
stiv1961 - майстор
bulhomes2 написа:
Ха. Двама вносители на профили с еднакви имена: http://www.hil.bg/index.php/contacts Не че името Иван Димитров е рядко срещано, а защото вносителите едва ли са повече от 20...
Производител и вносител на дограма са две различни понятия :) Вносителят на Века е един, а производителите в БГ са 32 фирми. Този, който цитираш няма нищо общо с Века. Ето ти ориджинала, макар, че почваме да оспамваме темата :?
http://www.veka.bg/vekabg/divers/bg/vekapartner.htm
MASTER - специалист
bulhomes, този който показваш е Бъц (по име е Иван Димитров наистина, ма не е известен така), един каракачанин от Берковица който от край време продава профили и аксесоари за дограми.

Аз питах за служителя на Века за България.Въпросния още от навлизането на Века в БГ работи за тях и от линка на stiv1961 стана ясно че и досега продължава там.

А за да изясним напълно положението, трябва да кажем че вносител на Века за България е Века-Германия. Няма посредници по веригата.

Темата съвсем ойде у ряката :-D

Тема "Въпрос за ПВЦ дограма ВЕКА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: