Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
root666 - специалист
filmatoplo написа:
http://www.technoarena.bg/bg/catalog/id/252.html това става ли .

Не - ако пръсне вода върху реотана става лошо.

Виж това

http://www.petroterm.com/product.php?ProductID=3351
saraneron - специалист
Moже ли да го държа това нагревателче докато се къпи дамата?
Andri01 - майстор
saraneron написа:
Moже ли да го държа това нагревателче докато се къпи дамата?
Може,ама няма файда-ще трябва да бъдеш с азбестови ръкавици :(.
syncho - майстор
При положение, че има толкова много електрически конвектори за баня какви чудесии само ви идват в главите... :)
idealist - специалист
Има едно нестандартно решение. В консервена кутия сипваш малко спирт за горене и го палиш. По време на къпане внимаваш:

1. Над пламъка да няма НИЩО (никакви предмети).
2. Да не разлееш спирта от консервената кутия.
3. Да не попадат пръски вода в спирта. Трудно постижимо, но е желателно.

Гарантирам ти достатъчно комфортна температура за къпане. Всичко това не е шега, а е мой личен опит от далеч преди 1990 година.
stiv1961 - майстор
idealist написа:
Има едно нестандартно решение. В консервена кутия сипваш малко спирт за горене и го палиш. По време на къпане внимаваш:

1. Над пламъка да няма НИЩО (никакви предмети).
2. Да не разлееш спирта от консервената кутия.
3. Да не попадат пръски вода в спирта. Трудно постижимо, но е желателно.

Гарантирам ти достатъчно комфортна температура за къпане. Всичко това не е шега, а е мой личен опит от далеч преди 1990 година.
+1 :) И аз съм го правил този номер, но чакам спирта да изгори и тогава влизам в банята. Наистина голям комфорт беше през тия години :)
jekasus - майстор
Мда, комфорта има по-голяма инфлация от парите.
Сега топъл под и топъл въздух за ш........ им подавай.
:-D
Ей че сте и вие знам че има много начини за отопление просто ми се видя евтино да се отоплявам с бойлера той и плюс туй работи 24 часа и водата е много гореща. Вие имате ли представа как трудно ми се откъсват от сърцето всеки месец по 200 до 270 лв за ток за мен това са много пари така че това е
galin56 - специалист
Аз те разбрах. Просто ти казвам, че ти така и така не си купила лирата, ако решиш да купуваш по-добре си купи електрическа. Като цена са почти еднакви, но за водната ще ти трябва както казаха, вероятно помпа и кранове за да спираш циркулацията когато неискаш денонощно да ти охлажда бойлера. А електрическата я включваш 1-2 часа преди да се къпеш и 1 час след това я гасиш(примерно). Хем ще ти е по-лесна за инсталация, хем за употреба. А като консумация на пари и в двата случаи ще са на ток, като си мисля че с електрическата лира ще ти е по-икономично и ефективно от колкото начина с водна през серпентината на бойлера.

Тема "Бойлер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: