От мобилни телефони до цифрови камери
Hanchko - напреднал
Нямам Аудио вход, ако имах ще ше да е лесно и това ми пасваше идеално. Опитвам се през буксата за CD-Changera да вкарам аудио сигнала.
hidrazin - майстор
Hanchko написа:
Опитвам се през буксата за CD-Changera да вкарам аудио сигнала.
И как ще стане това след като на нея няма аналогов вход?
:partyman:
Hanchko - напреднал
hidrazin написа:
Hanchko написа:
Опитвам се през буксата за CD-Changera да вкарам аудио сигнала.
И как ще стане това след като на нея няма аналогов вход?

Уместен въпрос, но защо тогава предлагат такъв тип кабели. http://www.discountcarstereo.com/catalo ... 17904.html
hidrazin - майстор
А случайно да прочете това?
WARNING! Kenwood radios with 13-pin CD Changer port does is no guarantee this cable will work. In addition to the CD Changer port the radio MUST have Auxiliary Accessory Capabilities otherwise it will not recognize this cable.
Има някакъв шанс да стане. Пробвай на 8 и 12 пин за входове и 2-ри за маса макар малко да ме съмнява. Имаш ли фунцкия AUX ?

Изображение
Последна промяна от hidrazin на ср яну 09, 2013 7:32 pm, променено общо 1 път.
Hanchko - напреднал
Плеърчето има аудио изходи, ти имаш аудио вход.
Ако ползваш чейнджър, нямам понятие как да се свърже.
Имам го плеърчето, ще го пробвам на 4V, и ще пиша.[/quote]

Ако се получат нещата с 4-те волта ще е много добре :)
Hanchko - напреднал
hidrazin написа:
А случайно да прочете това?
WARNING! Kenwood radios with 13-pin CD Changer port does is no guarantee this cable will work. In addition to the CD Changer port the radio MUST have Auxiliary Accessory Capabilities otherwise it will not recognize this cable.
Да прочетох го. Хората пишат, че не дават гаранция за работата, но не го й отричат на 100%. Незнам дали да не се пробвам пък да видим какво ще стане. :)
dyaneff - майстор
Подобен род преходи се продават за авторадио на което от менюто може да се активира AUX вход. Примерно при мене Блаупункта е с тази опция.
Hanchko - напреднал
dyaneff написа:
Подобен род преходи се продават за авторадио на което от менюто може да се активира AUX вход. Примерно при мене Блаупункта е с тази опция.
Значи това при мен няма да функционира, защото при мен това меню не се появява. Предполагам, че ако има чекнат CD-changer тогава ще се появи това меню.
hidrazin - майстор
Ами те хората са ги написали като втора точка:
The AAi-KNW will work if the manual includes a "Setting the "AUX Function"
По-надолу са дали един списък с някои от моделите включващи тази функция.
Твоя не го виждам там.
dyaneff - майстор
Не знам как е при твоето радио, но при мене в основното меню имам да активирам AUX. После на бутона за избор на радио, цд, ченджър, ми се добавя и AUX. За вход по AUX използвам вход ляв , десен и маса от буксата на ченджъра.

Тема "CD Kenwood KDC-2023 поставяне на USB!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: