• 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
guroto - специалист
Ако следиш за промоции може и за по-малко пари да намериш нещо подобно.На мен ми е интересно кой им прави винтовертите,че аз се набутах с един от малките,т.к. много хора в този форум ги похвалиха.
Последна промяна от guroto на чет яну 10, 2013 1:18 pm, променено общо 1 път.
tzetzo160 - специалист
В 7.00 пред лидъла бяхме само трима за перфоратори и двама за прахосмукачки. :) Учудващо, имаше доста бройки. Изглежда читав, но някой който вече го е пробвал, може да сподели преки впечатления.
LazarGanev - "Велик майстор"
Скапа ти се зарядното нали, не винтоверта? Нали за това са гаранциите? Винтоверта си е супер.
Смятам да си взема и перфоратор, ама се разколебах като каза че е Ейнхел - частите му са скъпи. Що не беше Райдър :)
guroto - специалист
Аз чакам прахосмукачката за мокро и сухо почистване от 149лв.,ама не знам дали ще я дочакам.Някой ако я има и я продава да пише едно на лични.
Последна промяна от guroto на чет яну 10, 2013 1:36 pm, променено общо 1 път.
guroto - специалист
LazarGanev написа:
Скапа ти се зарядното нали, не винтоверта? Нали за това са гаранциите? Винтоверта си е супер.
Смятам да си взема и перфоратор, ама се разколебах като каза че е Ейнхел - частите му са скъпи. Що не беше Райдър :)
Абе май ще се окаже,че батерията прави въртели,а тя не се покрива от гаранцията.Още не съм го носил в сервиз,т.к. след като батерията се изтощи напълно,зарядното след кратък размисъл захапа и я зареди,и от тогава не съм го ползвал винтоверта.
Последна промяна от guroto на чет яну 10, 2013 1:27 pm, променено общо 1 път.
angel_ov - специалист
И аз с перфоратор :supz:
mitko64 - майстор
guroto написа:
Аз чакам прахосмукачката за мокро и сухо почистване от 149лв.,ама не знам дали ще я дочакам.Някой ако я има и я продава да пише едно на лични.
Гледал си ми писъл на лични за впечатления. Извинявам се че не отговорих, не бях в страната. Личното ми мнение е, че със фреза за канали няма да върши работа. Там са друг клас прахосмукачките. Иначе много добра сглобка, добра смукателна мощност и иноксови тръби- за сефте засичам. С консумативите е тегава работа. Оказва се че сервиза в центъра(бушона) не подържа продукти на Гризли. Дадоха ми някакъв телефон, никакъв сигнал. Има торби на Тони с такова захващане, но с половин обем. Дебна в Лидъл да пуснат резервни.
Stefan_62 - майстор
Изгорях момчета с 134лв. :lol: , но си заприходих перфоратора и боркороните. Още не съм го изпробвал, но довечера ще има проби. Колкото до китайчетата, че остана ли нещо да не е китайско. И все пак това са инструменти за домашни условия не профи, за тези пари какво очаквате чуде са ли :lol: Ха :drinkers: и който се е сдобел с нова техника от Лидл, честито и да я използва със здраве, а на който не му харесват да се бърка по-дълбоко в джоба и да гледа към BOSCH. :lol: :drinkers:
kalpev - специалист
Честито, Стефане, умната и със здраве да го ползваш :)
Пиши после и качеството на аксесоарите. Ако наистина са читави, то перфоратора си излиза доста изгоден, сами те също.
guroto - специалист
Благодаря за инфото колега.И аз си мислех,че за фреза за канали ще трябва друг клас прахосмукачка,но се оказа,че е достатъчно прахосмукачката да е с по-голям обем(30л),ако ще е я ползваш със торбички.Ако искаш да работиш без торбички то тогава филтърът трябва да има система за самопочистване и скачаш на прахосмукачка от 660лв. нагоре.Но това което казваш за консумативите не е добре и явно ще прежаля 100лв. отгоре и ще взема прахосмукачката на Спарки,която е със сходни характеристики.
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: