• 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
guroto - специалист
Stefan_62 написа:
... и който се е сдобел с нова техника от Лидл, честито и да я използва със здраве, а на който не му харесват да се бърка по-дълбоко в джоба и да гледа към BOSCH. :lol: :drinkers:
Ето го и Боша.Малко ми прилича на Parkside :yawinkle:
Прикачен файл:
bosch.jpg
bosch.jpg (108.1 KиБ) Видяна 8770 пъти
Stefan_62 - майстор
guroto написа:
Ето го и Боша.Малко ми прилича на Parkside :yawinkle:
Прикачен файл:
bosch.jpg
Ами то "Parkside" си е направо "Bosch" бе :lol: , поне визуално :lol:, явно "Bosch" са копирали дизайна от "Parkside" :lol: :lol: :lol: :drinkers: Абе почти са си едно към едно, като изключим качеството на "Bosch"-а спрямо "Parkside" и някой малки други нещица. Иначе визуално са си почти еднакви :lol: :lol: :lol:
Stefan_62 - майстор
kalpev написа:
Честито, Стефане, умната и със здраве да го ползваш :)
Пиши после и качеството на аксесоарите. Ако наистина са читави, то перфоратора си излиза доста изгоден, сами те също.
Благодаря, чакам да стане 16ч. /да се събудят бабите във входа/ :lol: и ще го изпробвам. Везуално ми направи впечатление, че свредлата 6 и 8 мм. като стомана са различни от 10мм.-то. и само то е намазано със смазка. Изпробвах и допълнителният патроник и не забелязах да има някъкво странично биене. Абе като гледам, ще върши работа за домашни нужди :lol:. След пробата ще пиша отзиви, заплюл съм си една бетона колона в мазата и ще го изпробвам върху нея :lol:
dyaneff - майстор
Сакън да не срутиш блока. :lol:
Stefan_62 - майстор
dyaneff написа:
Сакън да не срутиш блока. :lol:
:lol: Пичове направих лека проба на перфоратора и да ви кажа честно ще върши работа :lol:
Пробих три дупки /в бетона колона/ с наличните свредла, ами влизат си като в кашкавал :lol:
Изображение
После изпробвах и плоския къртач на ъгъла на колоната:
Изображение
добре кърти бетона
За по-сериозна проба ме дострша да не съборя блока :lol: :lol: :lol: . Според мен машинката си я бива за тези пари за изпозване в домашни условия, на пролет/като подновя ремонта на къщата на село/ при по-сериозна работа ще докладвам как се държи. :drinkers:
mitko64 - майстор
guroto написа:
LazarGanev написа:
Скапа ти се зарядното нали, не винтоверта? Нали за това са гаранциите? Винтоверта си е супер.
Смятам да си взема и перфоратор, ама се разколебах като каза че е Ейнхел - частите му са скъпи. Що не беше Райдър :)
Абе май ще се окаже,че батерията прави въртели,а тя не се покрива от гаранцията.Още не съм го носил в сервиз,т.к. след като батерията се изтощи напълно,зарядното след кратък размисъл захапа и я зареди,и от тогава не съм го ползвал винтоверта.
Да няма температурна защита. Моят Бош( 10.8V професионален) ако е бачкал в тежък режим, дълги и дебели винтове или фрезери, не ще да зарежда(мига червено) докато не изстине батерията.
Последна промяна от mitko64 на чет яну 10, 2013 6:45 pm, променено общо 1 път.
tzetzo160 - специалист
На мен ми направи впечатление, като че ли главата бие леко. Особено се усеща, като сложа допълнителния патронник. При вашите уреди как е?
mitko64 - майстор
guroto написа:
Благодаря за инфото колега.И аз си мислех,че за фреза за канали ще трябва друг клас прахосмукачка,но се оказа,че е достатъчно прахосмукачката да е с по-голям обем(30л),ако ще е я ползваш със торбички.Ако искаш да работиш без торбички то тогава филтърът трябва да има система за самопочистване и скачаш на прахосмукачка от 660лв. нагоре.Но това което казваш за консумативите не е добре и явно ще прежаля 100лв. отгоре и ще взема прахосмукачката на Спарки,която е със сходни характеристики.
За това Спарки, ако е 1430MS, не виждам съществена разлика освем мощността. За такива прахоляци според мене задължително автоматично изтупване и вакум поне 240Мр. Пролетта какви ли не хватки правих и се убедих, че козата си иска....Сега в Германия обикалях около една фреза за 100Еu, облизвах се,но като знам колко ще трябва да дам за прахосмукачка, се хвърлих на перфоратор. Все пак разпитай, ако можеш виж нагледно, пък и сподели, че напролет пак ми се очертава ходене. Може пък да съм в грешка.
newmember - специалист
Аз малко се зачудих за нитачката и не я взех преди малко като бях да огледам. Тази глава ми се струва много дебела ако ми трябва нит на тясно място. Нормалните накрайници като, че ли са по-добри. Искаше ми се заради кутията, че всичко ще е на едно място, но ... Дано някой сподели как се справя ако е взел вече :roll: Някой ако ме разубеди, утре пак ще посетя магазина. Имаше 15-тина бройки :)
mitko64 - майстор
tzetzo160 написа:
На мен ми направи впечатление, като че ли главата бие леко. Особено се усеща, като сложа допълнителния патронник. При вашите уреди как е?
Не се притеснявай. То си има допуски за тепмпературни разширения. Мойте и двата бият, а струват двойно и тройно колкото лидълеца. Ако му сложиш бъркалка, още повече ще бие.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: