Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Luiji - напреднал
Това,ако не беше нещото с което искам да се занимавам в бъдеще,едва ли щях да си правя труда да споря с хората и да пиша през 2 дена какво съм направил и какво не :-D
a3ot - напреднал
Аз пък, всичко съм научил от практиката..... и малко теория между другото:)
Luiji - напреднал
Даваи идеи :))Попринцип и аз така искам =D> :finga: :finga: ...ама няма :lol: :lol:
rum_sz - специалист

Прикачен файл

Ohms-Law-Formula-Wheel.png
Ohms-Law-Formula-Wheel.png (8.19 KиБ) Видяна 2691 пъти

Прикачен файл

radiator2.jpg
radiator2.jpg (8.44 KиБ) Видяна 2692 пъти

Прикачен файл

radiator.jpg
radiator.jpg (14.7 KиБ) Видяна 2692 пъти

Прикачен файл

pettaktov_2_831.jpg
pettaktov_2_831.jpg (45.37 KиБ) Видяна 2692 пъти

Прикачен файл

boiler7.jpg
boiler7.jpg (20.29 KиБ) Видяна 2692 пъти
soton - специалист
Практически умения у човека се изграждат само ако пипне с ръце това,което е прочел или чул или видял.Тези схемички малко по нагоре са добри за обучение,но ако не свържеш две жички на кръст няма да ги разбереш.Следете онази тема дето започнах и ако имате желанието ще наваксате изпуснатото в обучението.Там се появяват разни въпроси,на които ще се опитам да дам правилен отговор когато стигна до този казус.
Luiji - напреднал
супер това и правя soton......Между другото оказа се,че съм си мерил сичко както си е по учебник само,дето на мултимера му е изгоряло бушончето и за това не ми е измервало тока :-D :-D :-D :-D
zimel - специалист
Luiji написа:
супер това и правя soton......Между другото оказа се,че съм си мерил сичко както си е по учебник само,дето на мултимера му е изгоряло бушончето и за това не ми е измервало тока :-D :-D :-D :-D

Браво! =D> =D>
Започваш да трупаш и практически опит.
Не се отказвай!
zimel - специалист
Luiji написа:
Мерси брат :-D =D>
Това, което никой не ти каза по-горе е, че докато четеш учебниците (книгите по-горе) много неща няма сам да можеш да разбереш и проумеш.

Тогава ти трябва човек, който да може да ти ги обясни.

"Ако не можете да обясните нещо на едно дете на 6 години, то това значи, че вие въобще нямате понятие какво означава това нещо."
А.Айнщайн

Тема "Идеи за развитие на начинаещи." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: