Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
shotik - майстор
Ползвам мастилено-струен принтер Canon i 550 и в последно време колкото повече се научавам да работя с компютър толкова повече интересни неща искам да си отпечатя.Зареждам си мастилниците във една фирма от 2 г,но се измениха цените напоследък ,а разбрах ,че има комплекти с които да си ги пълня сам,но не знам какви са/как да ги позная/и дали лесно се пълнят мастилниците.Моля да ми дадете някакви съвети и адреси на магазини в София откъдето да ги купя и дали наистина ще е по икономично.
batman - специалист
Пълнители за мастилено-струйни принтери могат да се закупят от "Мултирама" на пл. "Славейков". Провери и в комютърните магазини на ул. "Раковска".
galin.com - специалист
Този модел работи с патрон-мастило.
Не знам как са ти го пълнили досега.
Оригиналния консуматив е към 15-18 лева за цвят, а те са 3 цветни и 1 един черен за 22-25 лева. Скъпички са.
Заместители има за по 3-8 лева на цвят и 5-10 за черния. Производителя им е преценил гъстотата на мастилото спрямо дюзите на принтера. Пълненето не си струва цапането пък и може да попаднеш на по-гъсто мастило и да си скапеш принтера.
Това е моето мнение.

Тема "Зареждане на касети за мастилено-струен принтер-как?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: