bulhomes2 написа: Ама кат ми го каже друг и се цупяТу пък го взе на сериозно. Нали раздела е "отмора и шеги"
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
fbr
- майстор
4005 мнения в "Вицове"
Владислав Керанов
- напреднал
БТВ поздравлява жените с празника 8-ми март и предлага в този незабравим ден директно предаване на супер мача от Шампионската лига Челси-Барселона. Само за Вас, уважаеми дами!
dadko
- майстор
bulhomes2 написа:Бе аз си знам - http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 45&t=38467
Ама кат ми го каже друг и се цупя
ПП. Дадко ми преведе картинката (не разбрах защо на лични, но..)
"Ако един мъж е казал, че ще направи нещо - ще го направи. Няма нужда да му напомняте на всеки 6 месеца за това."
В интерес на истината- нямах намерение да поствам картинката без някакъв превод, който горе-долу да направя, ама нещо не станаха нещата. Най-много вместо текст- да съм успял да пратя ЛС на bullhomes2. Повече от сигурен съм, че не съм му пращал, обаче. Би ли проверил, bulhomes2 дали аз съм ти писал на лични, или някой друг?
В темата с вицове от хардуербг форума половината пишещи само роптаят, когато някой постне виц на английски, така, че логично е това да става и във всеки друг български форум. Вярно, че превода ми няма да е мн. добър, щото съм от старото поколение и не съм на ти с английския, но щом успях да си го преведа сам- не съм толкова зле.
На някои вицове и лафчета- се губи идеята при превода, като например:
Кои са 3-те най-велики крале в света?
1) Drin-KING
2) Smo-KING
3) Fuc- KING!
bulhomes2
- майстор
fbr написа:Имах в предвид офроуда. Там си беше обидно. Че чак ги напуснах. На теб ти оставих иконка "наздраве'bulhomes2 написа: Ама кат ми го каже друг и се цупяТу пък го взе на сериозно. Нали раздела е "отмора и шеги"
Дадко - на лични ми беше пратил. Нали вече го написах. И ти благодарих даже на лични

schuldiner
- майстор
Бе то ясно - когато може, трябва да се превежда. Ама как се превежда това (май го имаше и тук):
Учените най-сетне открили защо блондинките/политиците/полицаите са толкоз тъпи - on the left side of their brains there is nothing right and in the right side there is nothing left.
или пък как ме ядяха приятелите след онова злополучно 8:2 на Арсенал с МЮ... моите играели на Емирейтс, щото eights, разбираш ли...
или (най-старият ми подпис) love&ribolove как да се разбира?
Bull, само не ни карай да обясняваме вицове... Който се засмял - засмял. Аз от седмица се опитвам да убедя жената, че на Хенди рекламата (и не само тази) е много яка, ама как се обяснява "Ханко, брат!" и кой е Ханко...
Учените най-сетне открили защо блондинките/политиците/полицаите са толкоз тъпи - on the left side of their brains there is nothing right and in the right side there is nothing left.
или пък как ме ядяха приятелите след онова злополучно 8:2 на Арсенал с МЮ... моите играели на Емирейтс, щото eights, разбираш ли...
или (най-старият ми подпис) love&ribolove как да се разбира?
Bull, само не ни карай да обясняваме вицове... Който се засмял - засмял. Аз от седмица се опитвам да убедя жената, че на Хенди рекламата (и не само тази) е много яка, ама как се обяснява "Ханко, брат!" и кой е Ханко...
LazarGanev
- "Велик майстор"
Як, ама знай! 
Ония на рекламата правеха някаква връзка между Ханко брат и Хан Кубрат

Ония на рекламата правеха някаква връзка между Ханко брат и Хан Кубрат

Chefo77
- майстор
schuldiner написа:Бе то ясно - когато може, трябва да се превежда. Ама как се превежда това (май го имаше и тук):От лявата страна на мозъците им няма нищо правилно и в дясната страна не е останало нищо.
Игра на думи - "right" се превежда като "десен", но и като "правилен", а "left" - като "ляво" и като миналата форма на "оставам", в случая "останало".
Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература