• 1
  • 2
Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
fox_vt - майстор
Здравейте попадна ми една реплика на галакси S2 на който не му работи дисплея като тъча работи.Има ли шанс да се оправи нещо на цена по малка от целия телефон или да го мятам у реката :-D
VLADO66 - майстор
fox_vt написа:
... у реката :-D
там,там :)
velsi - Почетен майстор
Ама по в дълбокото, че да не вземе да го намери някой и после да пита пак като тебе.
ferrari4456 - специалист
Обикновенно са с неща на zte и може да се намери.Отиди в някой сервиз ще ти го оправят ,поръчва се дисплей от китай...така се разправях с един iphone за 40лв ми го оправиха...
VLADO66 - майстор
Не вярвам ZTE да си плюят в сурата и да правят реплики на SGS2
gogata1987 - специалист
И аз съм ЗА реката. :-D Смяна само на дисплей, без тъч, е доста сложна, даже почти невъзможна. Тъча е залепен за дисплея и при отлепването, обикновено дисплея "протича". А и надали някой ще се намери да се занимава да ти отлепва тъча за малко пари. Да не говорим и като е реплика дали ще намериш същия дисплей.
nikolson - майстор
У Търново и река има, и високи баири. Качваш се на единъ и го мяташ в Янтра. #-o
naB4o - специалист
Стига с това мятане, ако му е къс някой крак на маса, може да си подпира с него :)

А иначе ако ти се занимава, провери в ибей, колко струва, може да намериш, и ако намериш за малко пари, и искаш да се пробваш, си го смени сам. Аз така си съсипах 2рия айфон 2ка ама като разглабях бях на 2-3 ракии.
Така че действай на трезво, ако се захванеш.
fox_vt - майстор
Хмм интересно имах честта да видя наживо такъв работещ телефон същата реплика като тоя смо че с по голяма батерия която пък нищо не става от нея.Абе закво ги правят тия телефони изобщо :lol: само за газарлък ли че то е по зле от най смотания телефон.Камерата снима по зле от първата камера за телефон менюто :shock: абе ужъс мисля да не тровя рибата с него а да го пусна културно във оная кутия дето пише-изхвърли тук стария си телефон или батерия :-D
VLADO66 - майстор
От кучите марки имам много добри впечатления от Престижио 4300
  • 1
  • 2

Тема "Реплика галакси S2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: