Съвети за начинаещи готвачи.
stiv1961 - майстор
Ееее,ще ме изпревариш.Чакам всеки момент да ми донесат диска.Ако до тогава не си пуснал тема в раздел ,,Направи сам" аз пускам и там ще обменяме идеи.Че тук не е вече мястото на този изключително полезен за чревоугодниците уред :-D :-D :-D
ebahti - майстор
Tоя "китайски тиган" не требва ли да е от неръждавейка нещо :? Или като го напиче огиньо нема проблем???
stiv1961 - майстор
Ами там барбекюта,скари и т.н.....не всички са от неръждавейka.Като го напиче огиньо и като се мине със сланинка да се омазни хубаво после само го бършеш с вестник и го прибираш на сухо :)
ebahti - майстор
Mен пърженето на дното мъ притеснява,иначе верно че скарите не са сички от неръждавейка.Мисла си че едно калайдисване нема да се отрази зле на тиганчето :partyman:
stiv1961 - майстор
Давай в другата тема, че тук е повече за рецепти и т.н.
viewtopic.php?f=18&t=35045
MMIel - специалист
Ето малко снимки и от мен. :partyman:
Прикачен файл:
IMGP1644R.jpg зеленчуци - пипер, патладжан, гъби, картофи, лук, моркови. Подправки - майорана и сол.
Прикачен файл:
IMGP1655R.jpg Свински кебап със сметана
Прикачен файл:
IMGP1658R.jpg
ArturDent - Почти Безобиден
Да се похваля и аз:
Дядо Коледа ми донесе и на мен валандър. Купешки.
Има си сгъващи се крака, междина скара (да може месото да капе върху зеленчуците), два прибора и чанта ушита по него за да мога да си го нося лесно.
Като се затопли - ще има и снимки... :partyman:
Stefan_62 - майстор
ArturDent написа:
Да се похваля и аз:
Дядо Коледа ми донесе и на мен валандър. Купешки.
Има си сгъващи се крака, междина скара (да може месото да капе върху зеленчуците), два прибора и чанта ушита по него за да мога да си го нося лесно.
Като се затопли - ще има и снимки... :partyman:
Честито да го използвате със здраве и само вкусни манджи да готвите на него. Все пак може да го щракнеш и сега да го видим, може да откраднем някоя идейка за подобрение на нашите :lol: :lol: :lol:, чак до напролет ще ни се изчака чакането. :lol: :partyman:
ArturDent - Почти Безобиден
Ето от амазона:

Изображение

Изображение

http://www.amazon.com/Shinerich-Portabl ... rds=SRFP49

П.П. На взехме го от Практикер - 35 лв. В новата брошура от 14.01.2013 - 27.01.2013 пак го има на промоция но на 45 лв. Имаше два модела малък и голям, но само на малкия му се сгъваха краката.

Като гледам хората са го направили за огън да се топлиш ама ние - за валандър....
http://www.shinerich.com/firepit1.htm
:-D :-D :-D :-D
Stefan_62 - майстор
Добре изглежда нищо, че го дават за отопление ще върши работа и като Валандър, те и дисковете са за брануване ама стават идеални Валандъри от тях. :lol: Хайде когато го изпробваш ще пишеш как става манджата в него. :lol:

Тема "Тиган или барбекю" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: