От мобилни телефони до цифрови камери
Hanchko - напреднал
dyaneff написа:
Не знам как е при твоето радио, но при мене в основното меню имам да активирам AUX. После на бутона за избор на радио, цд, ченджър, ми се добавя и AUX. За вход по AUX използвам вход ляв , десен и маса от буксата на ченджъра.
Това са характеристиките на моето CD http://www.planetnana.co.il/cool-car/kdc-2023.htm тук пише, че имам AUX input с изброените интерфейси, тук явно съм се подвел. Но сигурно ще пробвам пък може и да стане.
dyaneff - майстор
Пише, че има вход с този кабел. Погледни отзад буксата за ченджъра дали няма микроключе.
Hanchko - напреднал
dyaneff написа:
Пише, че има вход с този кабел. Погледни отзад буксата за ченджъра дали няма микроключе.
Това микроключе къде точно трябва да се намира: Вън до самата букса за чейнджара или някъде вътре в кутията на CD-то.
dyaneff - майстор
На такова място, че като включиш буксата да разрешиш входа.
Hanchko - напреднал
Утре ще погледан, ако има нещо подобно ще действам. Благодаря за информацията. Само ще изчакам колегата да "kuger" да сподели дали плеъра може да работи на 4V.
sbirov - специалист
В краен случай пробвай това в атача...
Точно за твоя модел не съм го пробвал :?

Прикачен файл

Kenwood.rar
(1.14 KиБ) Свален 208 пъти
kuger - майстор
Извинявам се, оказа се, че в къщи нямам регулируемо захранване. Както и да е , проблема е решен.
По въпроса, плеъра работи идеално и на 4V.
Hanchko - напреднал
sbirov написа:
В краен случай пробвай това в атача...
Точно за твоя модел не съм го пробвал :?
Колега премостването между пин 1 и пин 9, както и между пин 10 и пин 11 как си го направил? Имали 10ом резистор или директно си го замостил. Това е схемата на моето CD: http://free.hit.bg/hanchko-alex/Untitled.jpg
sbirov - специалист
Hanchko написа:
...
Колега премостването между пин 1 и пин 9, както и между пин 10 и пин 11 как си го направил?...
Направо с мостчета на платката. На старата кошница имах един Kenwood KDC-W... :? със скапана механика. Сложих му кабела и :supz: Така и замина ...
Hanchko - напреднал
Колеги нещата се получиха ;) Сега си имам USB player към CD-то. Доволен съм, няма да се записват повече дискове. Благодаря за инфото. ;)

Тема "CD Kenwood KDC-2023 поставяне на USB!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: