• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 51
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Чрез бутон ,,UP’’ или ,,DOWN’’ избирате най-близката по-висока стойност до направените от Вас измервания -за това говорех .http://www.google.bg/imgres?hl=bg&clien ... ,s:0,i:358
Последна промяна от filmatoplo на пон яну 14, 2013 10:52 am, променено общо 1 път.
fedko - напреднал
При мен шнека никога не е пускал повече от 950гр.,а мин. 800гр. мерено с електронен кантар,така че 1400гр. ми се виждат страшно много .
filmatoplo - майстор
Токова пусна , мерих няколко пъти с това
Последна промяна от filmatoplo на пон яну 14, 2013 10:57 am, променено общо 1 път.
fedko - напреднал
Явно пилетите са много плътни и тежки ,ама чак пък такава разлика.
filmatoplo - майстор
Първите бяха с много разнородна дължина , имаше страшно дълги 4-5 сантиметрови , шнека пукаше и спираше , другите с големия резултат бяха къси макс 2 санта и се поемаха много добре .Да добавя -първия път шнека бе с малко по висок наклон , след това при вторите пелети го спуснах малко , отрязах около 15 санта от маркуча. :wink:
Последна промяна от filmatoplo на пон яну 14, 2013 11:01 am, променено общо 1 път.
fedko - напреднал
Тоя кантар не стига,че е 80 стотинки ми и руски,не бих му имал вяра. :?
filmatoplo - майстор
Не подобен -уж Български -рибарски :wink: .Да добавя -първия път шнека бе с малко по висок наклон , след това при вторите пелети го спуснах малко , отрязах около 15 санта от маркуча. :wink:
plastkomfort - специалист
vlado_sm написа:
Градуса на шнека е 45-колкото го искат.Фиксирано е стабилно и трябва да развалям конструкцията, за да го променя.
Трябва да го мръднеш
fedko - напреднал
те за това рибарите хващат 5кила шаран па той се оказал коло и половина :partyman:
filmatoplo - майстор
Колко искаш ти -2 паламуда по 350 грама са 1 кило. :partyman: Не не :wink: - съвсем обема е доста пелети в торбата за 1400 грама -то си личи. 400-500 грама -едвам оцапа дъното . :)
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 51

Тема "Настройка на пелетна горелка ,параметри." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: