• 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
MASTER - специалист
Stefan_62 написа:
Здравейте майстори, снощи се рових в сайта с инструментите на Лидл. И се замислих :? , че имам нужда от такива да си заприхода, когато ги пуснат :lol: :
- Уред за заточване на вериги.
- Уред за заточване на свредла.
Та птитането ми е някой имали такива закупени от Лидл и някъкви впечатления от работата им, стават ли или да не храня надежди, че ще ми вършат работа :lol:
За веригата е безценно, за сведлата e леко излишно съоръжение - ако си нямаш идея как се точат свредла сшмиргел, ще те спаси.
Stefan_62 - майстор
MASTER написа:
За веригата е безценно, за сведлата e леко излишно съоръжение - ако си нямаш идея как се точат свредла с шмиргел, ще те спаси.
Абе веригата си я точа с пиличката, но ми е мерак за машинка /стига да не е много скъпа/, по-бързо ще става, а за свредлата така и не можах да се науча да ги заточвам на шмиргела :? Показваха ми, казваха ми и като се захвана нищо не се получава :lol: /комшията му писна да ми ги заточва :lol:, като ме види със свредла в ръка и му презиленява на човека :lol:, ама аз си черпя после де :partyman: /, ако знам, че ще ми върши работа :? ще си я заприходя :lol:
guroto - специалист
Колеги селското в мен се обади и ме накара да се метна на един перфоратор :lol:.Знам ,че е дръвце,не ми е притрябвал,но все пак го взех #-o.Лошото е че жената не знае,и като разбере [-X ще трябва да се отчитам по-редовно - поне три пъти седмично :goodman:.
joro39 - специалист
някакви озиви за нитачката, вече я купих така че ще я пробвам.
Последна промяна от joro39 на вт яну 15, 2013 6:07 pm, променено общо 1 път.
Stefan_62 - майстор
guroto написа:
Колеги селското в мен се обади и ме накара да се метна на един перфоратор :lol:.Знам ,че е дръвце,не ми е притрябвал,но все пак го взех #-o.Лошото е че жената не знае,и като разбере [-X ще трябва да се отчитам по-редовно - поне три пъти седмично :goodman:.
Честито, не си сбъркал, то и ако нашите жени знаеха за всичко което купуваме :lol: ще ше да настане матриархат :lol: :drinkers:
menka - напреднал
Колеги, виждали ли сте контурния трион в някой от магазините тия дни?

По мейла ми отговориха, че вече ги няма налични, но все пак викам да питам. :sad:
mitko64 - майстор
Последно го видях в началото на ноември в Перник, кв. Изток, и оттогава не съм ходил там. Малък е шансът, но всепак им изрови телефона и питай. Иначе мисля Еинхел имат подобен модел, но цената им не я знам.
Stefan_62 - майстор
Хайде на ъглошлайфа от 24.01.:lol: , някой чакаха да го пуснат :lol:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-2EC ... _21505.htm
comunikator - специалист
Аз ще взема май да си взема комплекта клещи. :supz:
ulieliadi - специалист
Някакви отзиви за този ъглошлайф.
Цената принципно е ок, не ми трябва особено но ако ми го нахвалите най-вероятно съм 88лв назад :roll:
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: