Мечтата на всяка домакиня
Гледам, че по проект мивката ти е в края отдясно. Щеше да е добре да сложиш и там от гръбчето — ще е по-лесно за поддръжка. Иначе добре се справяш. Проблема с "бъчвата" не е голям. Ако не те мързи да се занимаваш, сваляш междинните плоскости и ги носиш където са ги рязали, да ти остържат милиметър-два, или колкото е необходимо, за да се изправи конструкцията.
Аз сега си поръчах разкрой на моята кухня и тези дни ще пусна и аз малко снимки.

Svezar, мисля, че с тези паланки е хванал шкафчетата за стената :yawinkle:
Svezar - специалист
chayanne написа:
Svezar, мисля, че с тези паланки е хванал шкафчетата за стената :yawinkle:
Е именно де,ама те се захващат за страниците а не за "пода" и "тавана" на шкафа както той ги е сложил :wink:
dslpowr - специалист
Благодаря за подкрепата и съветите. Респект
За плота с котлоните колегата joroantonov ми беше писал на лични <мисля че сега е момента да му кажа едно голямо благодаря за всички съвети които получих> и той също беше ми казал за уплътненията за котолоните. Също така ми беше дал идея и за това как да си закрепя плота към кухненския плот. В ъглите на плота една бургийка ф4 после един медчик, скоби, винтчета и те така...
Изображение
Изображение

Удължавах и кабелите, понеже котлоните са предвидени да са над фурната, пък на мен ше ми се падат от страни и малко по-надолу.

Относно планките за закрепване... Уж гледах тука, уж гледах и по нет-а... Не можах да видя <Вероятно не съм гледал където трябва. Пропуска си е мой, разбира се> И накрая ги сложих така :) Дано не е голям проблем. Все пак са по 4 планки на шкаф :) 8х100 са дюбелите. Някои превъртяха де, ама ги попълних и....

Понеже имам 2 панти със средно рамо ги сложих на една от вратичките. О чудо :) Луфта между вратичките веднага се запълни. Само дето мога да ги сложа само от единия край. Щото ако са от 2-та края- ще се застъпват вратите. Мисля да подложа фазер от долу и да видим какво ще стане.

И да, на стената което е до мивката ще има гръб. Не съм го сложил още.

Тема "Няколко въпроса за кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: