• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
estqwerty - специалист
офф топ.
bulhomes2 написа:
Ако си пазиш касовата бележка - до 7 дена (дали пък не бяха 3) можеш да им го върнеш, без да се обясняваш защо.
това е само за интернет 7 дни , от обикновен магазин не. едно приятелче сега за втори път праща телефон купен от глобул, ползван е 2 дни - 1 ден след покупката и 1 ден след сервиза, а стои вече 60 дни в сервизи. звъня на защити на потребители казали - тц. няма опция да ти върнат парите.

аз и за това останах че ми върнаха 3-те лева само щото съм недоволен от продукта. политика на фирмата предполагам и може би ще е до време :)
DMN - майстор
Темата съм я пуснал не да се оплаквам, както казах вече имам други три цифрови мултицета, които показват еднакво. Исках само да предупредя хората любители, които четат в този форум и са си взели такъв уред за да си го имат при евентуална нужда и най-вероятно това ще им е единствен - да знаят, че не е точен. Затова дадох пример с напрежението на акумулатора, ако някой е решил да си прави проверка на алтернатора с такъв уред - може да се подведе и после ще има - "ама аз мерих и беше добре" или пък "не е добре", а то всичко да си е нормално. Съвсем няма да се учудя, ако някои от тези уреди имат и доста по-сериозно отклонение, добре е преди да се използва да се сравнят показанията с друг по-точен уред.
bulhomes2 - майстор
estqwerty написа:
офф топ.
bulhomes2 написа:
Ако си пазиш касовата бележка - до 7 дена (дали пък не бяха 3) можеш да им го върнеш, без да се обясняваш защо.
това е само за интернет 7 дни , от обикновен магазин не. ..
В Кауфланд връщат. правил съм го няколко пъти. Даже и стока, която купих от Плевен, а върнах в Пловдив. Наскоро и в Лидъл се наложи да връщам и то пак в друг град и нямах проблеми.
fikata - майстор
Темата тръгна от боклуците на Кауфланд, та и моите впечатления за тях /сигурно защото знаят качествата на нехранителните стоки,които предлагат/ са, че не създават проблеми при връщане на дефектна стока,независимо от кой техен филиал е купена.
В гаранционната им карта няма оторизиран сервиз, а в рамките на гаранционния срок ти предлагат или нов същия артикул,или ти връщат парите без проблем.
КИМИ - специалист
Един приятел- 2 пъти връща там малък ъглошлайф и му го подменят- каза 3- ти път няма да ходя- сега си има един изгорял в гаража. =D>
И аз имам такъв мултицет ,купен от там за 4-5лв. Също не показваше точно.Отворих го и го калибрирах - има два тримера за целта.Сега показва еднакво с другия ми уред,който купих скъпо преди години.
dtmf - специалист
Като чуя промоция и бягам надалеч.wink: Тези модели са по 4 лв. в китайските магазини всичко за лев. )
Папуас - специалист
КИМИ написа:
Един приятел- 2 пъти връща там малък ъглошлайф и му го подменят- каза 3- ти път няма да ходя- сега си има един изгорял в гаража. =D>
В интерес на истината, там няма проблеми с гаранцията и връщат парите ако си ги поискаш. Изобщо не се разправят, а повечето гаранционни срокове са 3 години. Доста неща съм си взел от там и поне 70% излизат читави.
  • 1
  • 2

Тема "Мултицет от Кауфланд - внимание!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: