Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Сега положението е такова врата няма има само каса за такава отваряща се навътре /крайно неудобно/ кочто навсичкото отгоре е и крива. та аз си мисля дали ще стане да махна старата каса и са си направя такава от ПДЧ и да сложа врата с две крила отварящи се навън като гардероб пак по ПДЧ.
Целта е да излезе по-евтино от нова врата с каса.
Въпроса е как мислите дали ще се получи?
А замалко да забравя стената е 80мм дебела.
torbalan - Дървен философ
Няма причина да не стане...
kalpev - специалист
Възможно е да стане при наличие на желание, подходящи умения и инструментариум.
Дали ще излезе по-евтиното е малко на кантар - зависи от предпочитания и сметки.
По принцип има ли влага в този килер?
gogo7777 - майстор
Каса от ПДЧ няма да стане. Ползвай дървени бичмета 6 х 8 (примерно) за касата. А стената от какво е?
miliad - майстор
Ще стане. И ей така на око, 125-150 лв ще стигнат, ако си го правиш сам.За един опит обаче :)
И аз мисля че ще ми е по-евтино от врата защото точно до тази на килера ми е тази на спалнята и тя е нова релефна за да са еднакви ще ми стъпи най малко 250лв.
gogo7777 написа:
Каса от ПДЧ няма да стане. Ползвай дървени бичмета 6 х 8 (примерно) за касата. А стената от какво е?
мисля че си прав ще пробвам ако мога да изправя касата която си е там.

Плоскостите мисля да ми ги изрежат и кантират машинно а дупките за пантите ще направя наработа там има стационарна бормашина само свредло че си купя и ако запазя касата ще сменя само первазите които мисля да залепя с лепило.

Като почна и снимки ще кача но ще се поотложи за 2-3 седмици че ще се прави кухня и ще се сменя водопровод но няма да е за форума ще се ползват фирми.
miliad - майстор
То верно ще ти стъпи по евтино, ма тва требе да го мислиш, къ врата на гардеробе, па ти зер го мислиш къ вратъта на спалнята. По технически некак си подходи, по творческата. Те ти една идейка.
Ма требе да знаш кво е минификс, кво е дибла и къ са тургат.По може и с винтове и лепки отгоре ко не си голем естет.
П.С. с пиронье не може.

:-D стилистиката на майтап. Идеята на сериозно.

Прикачен файл

РЎРЅРёРјРєР°0247[1].jpg

Тема "Проект за врата на килер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: