• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
tommazzo - напреднал
karlson написа:
кухня на терасата - мръсната вода във водосточната тръба и да изтича долу пред входа, че децата да си играят с по-топла вода - а ако тенджерките са по-мръснички - т.е. ако не са отопени с хляб - ще тече и по-питателен бульон-помия
До колкото знам аз водосточната тръба се включва в канализацията така,че няма никакви проблеми относно включването на кухнята в нея!!!
Тани - модератор
Това твърдение хич , ама хич не ми се нрави! Аз виждам МНОООГО проблеми! Единствения проблем , който се решава по този начин е мързела!
$64EN - специалист
ууаааауууу хора недеите тъка има си правила за тея работи . разбирам че сме българи и обичаме да експериментираме и много ни се отдава :) , но с някои неща не е много одачно.може би ще си спестите доста усилия и време по този начин (като къртене и полагане на нова тръба за канал и свързването и към съществувашият такъв) ,но пък въобще няма да бъде толкова "луксозно" като идея .
тва е всеедно одушника на кухнята да се свърже към този на банята и като се готви всички отгоре и отдолу да знаят какво ще има за вечеря :) , както някой беше побликувал в форума.
просто с някои неща не бива да се прави компромис според мен.
късмет и успех с ремонта

п.п. но всепак може да даде мнение и още някой по-компетентен и да каже какво мисли по въпроса
tommazzo - напреднал
Това за отдушника е точно така за което те подкрепям, но за водосточната тръба,че не може да се използва за кухненската мивка не съм съгласен (човека не е вързал тоалетната там)!!!

П.П. Пък и отдушника няма нищо общо с водосточната тръба.
Тани - модератор
Ще спомена няколко ключови думи - зима , мазнини , миризми, зарази, лято
tommazzo - напреднал
Бих спорил още доста време,но не е тук мястото!!!
Matchless е решил да покаже какъв ремонт е започнал( и надявам се да покаже още снимки) а не е отворил тема за спор!
Споко ве хора, на терасата няма водосток, пуснал съм си тръба за обратната вода, отиваси точно в обратните води, стига с тея цигански истории. Снимки ще има, но за момента малко замръзих проекта че и времето замръзна :).
  • 1
  • 2

Тема "Ремонт и преустройство на гарсониера лукс" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: