Майстора ми процедира по следния начин: грундира мозайката с бетонконтакт на Боро, направи замазка с флекс лепило и армираща мрежа. Върху тази основа започна да лепи с CM11. Ще се получи ли по този начин сцепление с гладката мозайка или теракота ще се държи от собствената си тежест  ? Склонен съм да вярвам на майстора ми. Тук обаче прочетох толкова мнения, че мозайката задължително трябва да се надраска, че
? Склонен съм да вярвам на майстора ми. Тук обаче прочетох толкова мнения, че мозайката задължително трябва да се надраска, че   Мозайката беше гладка като стъкло.
  Мозайката беше гладка като стъкло.

? Склонен съм да вярвам на майстора ми. Тук обаче прочетох толкова мнения, че мозайката задължително трябва да се надраска, че
? Склонен съм да вярвам на майстора ми. Тук обаче прочетох толкова мнения, че мозайката задължително трябва да се надраска, че   Мозайката беше гладка като стъкло.
  Мозайката беше гладка като стъкло.

.jpg)

. В случая е по-подходящ метода на колегата писал по-нагоре за циментовото мляко.
  . В случая е по-подходящ метода на колегата писал по-нагоре за циментовото мляко.