• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
biolander - напреднал
Преди Нова година си взехме Мидеа, защото едната ни стая започна да мухлясва с видими с просто око темпове. В момента е необитаема и температурата е около 10 градуса, а по прозорците вадички (стара дървена дограма). Правихме ремонт в тази стая (освежаващ) 2009 година и решихме да не се оставяме на мухъла. Обиколих из магазините в Пловдив и се спрях на тази http://midea-bg.com/bg/products/obezvla ... n_10_den3/ - взех я от Зора за 200 лв(някаква промоция). На същата цена - Бюджет в Практикет, мисля че по параметри бяха идентични, само дето Мидеята по-красива :roll: (дизайнер съм).На Бюджета пишеше май 56 dB - видя ми се много. В Метро в момента нямаше Аляска, не се знаело и кога ще има - информация от вътрешен човек.
Много съм доволен от уреда - вади около 2-3 литра на ден при тази ниска температура - мухъла не се разраства, вече се вижда през прозореца.
Надявам се да съм бил полезен. :supz:
Dilyana - помощник
А какво ще кажете за Ebac ??? ползвал ли е някой тази марка ??? и по точно модел powerpac 18 ???
piron45 - майстор
Моят е YL-2005 , взех го ноември миналата година и съм доволен. Събира по 3л вода на 24ч и то при температура около 18*, която поддържам в къщата. Преди да го взема сутрин от прозорците течеше вода, сега са си сухи и е различно. Жената е доволна :) не го изключвам изобщо, той си се включва и изключва според влагата. Задал съм му 50% . Къщата ми е на климатици и през деня вратите на стаите стоят отворени и така.
Dilyana - помощник
:? Значи не съм направила най-добрият избор !
hygro написа:
plamenhar написа:
Не винаги това правило е вярно.
Не говоря априори, а защото познавам пазара, на който работя :) В продажба в България няма едновременно евтини и сносни влагоуловители... Но пък има скъпи и лоши :-D
Здравейте!
Въпроса ми е към Hygro,не намерих опция за въпрос на лични...:
Та мисълта ми е ,че по принцип нямаме някаква сериозна влага и мухъл,но имаме три деца на 2-3 годинки,на двете им откриха астма и тъй като живеем във Варна,незнам колко е влагата,сега ще купувам хигромер,но със съпругата ми се замисляме за влагоуловител.След малко сърфиране из НЕТ-а поне аз се замислям,въпреки финансовите трудности-да е нещо качествено и в този смисъл въпроса ми към Хигро е- при марките които ще спомена кое е удачно според теб ? Жилището е с 3 югозападни стаи и е 64 кв. Избора според мен клони към SECCOTECH 14 или AQUADRY 16 на италианските олимпия ,като незнам кое е в повече на AQUADRY 16 освен по-голямото казанче за вода ,или Amazon 15 на
EBAC,като виждам,че няма дисплей и неможе да се следи каква е влажността в момента от него,но ако има предимства пред олиимпия-какви са те ?
Делонги и Фагор не ги споменавам,като имам съмнения за по-висок шум и цена и така...
поздрави: Емо Кънев
parketmilanov - специалист
http://www.technooptima.com/catalog/osu ... Path=75_23
в нискобюджетния сектор този уред е съвсем приличен ....цена качество капацитет...
имал съм много доволни клиенти и роднини които са си го закупили и съответно постоянно ползват...тихо,и безаварийно:)
ПС.купувал съм почти всички боклучаци гдет сЪ се пръквали на българския пазар...повярвайте на хигро ...той е честен мошеник/шегичка/
8180 - майстор
parketmilanov написа:
в нискобюджетния сектор този уред е съвсем приличен ....цена качество капацитет...
имал съм много доволни клиенти и роднини които са си го закупили и съответно постоянно ползват...тихо,и безаварийно:)
ПС.купувал съм почти всички боклучаци гдет сЪ се пръквали на българския пазар...повярвайте на хигро ...той е честен мошеник/шегичка/
Океан,
Не знам точно по какъв алгоритъм се активира със закъснение възможността ЛС.
Цитираният сайт е на колегата Хигро (ако не знаеш).
Успех,
8180 написа:
parketmilanov написа:
Океан,
Не знам точно по какъв алгоритъм се активира със закъснение възможността ЛС.
Цитираният сайт е на колегата Хигро (ако не знаеш).
Успех,
Здравейте!
Да,разглеждал съм и този сайт или поне това,което ме интересува,незнам сайта на Хигро ли е или работи в тази фирма или е собственик ..... ,несъм подминал умишлено Тротек,предполагам съм го елиминирал като опция заради малко по-високия шум и около 100кв.повече....или за съвсееееем леко недоверие(но много леко или не точно недоверие) относно това,че може би се доставя от фабриката в Турция,не понмя точно ,незнам това ако е *нискобюджетния*сектор ,китайските със същите показатели кубатура,шум,кв.,..от 230-300лв. в кой сектор са.Сигурно Тротек ще върши съвсем същата работа като тези,с които съм ограничил въпросите си в предния пост,Амазон15 примерно ми е по-известен като масовост/предпочитание.
До сега несъм се сблъсквал с такъв проблем или някои близък,които да има такова чудо..нямам някакви впечатления просто и което съм научил до сега е от малкото инфо във форума и тук таме в И-нет (изключвам БГ мама където каките си хвалят церезит и китайките от 180лв.), въпреки ,че всички са доволни по принцип имат ги от 3-5 год. което не е малко и са нямали проблеми.Лошото е ,че нито един от Олимпия,Тротек,Ебак немогат да се видят и *прослушат* наживо във Варна примерно за да важи поговорката-*око да види ръка да пипне*
parketmilanov - специалист
Не виждам какво е значението дали е собственик или само работи там...за мен важното е че хигро е един от мнооого знаещите за тази материя тук у бугарско , освен това не е отказал консултация на който и да било
а поговорката като планината не може да стигне до Асан , то Асан може и да се мръдне до планината......или поне за мен важи тази поговорка де.....
И успех в избора на УредЪт! :rock:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

Тема "закупуване на влагоуловител" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: