Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
alexiva - специалист
Здравейте,
моля за малко помощ! Пуснал съм тема в раздел Газобетон -Помощ - странно лепило, но не знам дали е правилното място,затова пиша и тук. За да не товаря сайта с нови снимки, можете да погледнете качените там. Проблема е описан подробно. Като цяло дилемата е ще държи ли теракол,примерно ЦМ11 върху гипс или върху странното лепило.
tdk 71 - специалист
намажи го преди това с бетон контакт
например на теразид
chapara - майстор
alexiva написа:
Здравейте,
моля за малко помощ! Пуснал съм тема в раздел Газобетон -Помощ - странно лепило, но не знам дали е правилното място,затова пиша и тук. За да не товаря сайта с нови снимки, можете да погледнете качените там. Проблема е описан подробно. Като цяло дилемата е ще държи ли теракол,примерно ЦМ11 върху гипс или върху странното лепило.

viewtopic.php?f=31&t=41340
chapara - майстор
chapara написа:
alexiva написа:
Здравейте,

viewtopic.php?f=31&t=41340
Казали са ти доста верни неща, според мен. Аз процедирам така. Хубаво и прецизно намазване, без сваляне на лепилото, с бетонконтакт на "Теразид"подравняване на стената с флексово лепило, по-скъпичко. ПВС мрежа, която да се застъпва, а и да се обърне на стените поне 10 см, тези които не са с блокчета. После си лепиш. Ето такава основа трябва да се получи:

Изображение
alexiva - специалист
CM11 достатъчно добро ли е? Някой казват метална мрежа, други от онази пластмасовата...Коя последно?
VLADO66 - майстор
alexiva написа:
CM11 достатъчно добро ли е? Някой казват метална мрежа, други от онази пластмасовата...Коя последно?
Такава http://www.bulaketrade.com/index.php?op ... &Itemid=69 гледай грамажа да е не по-малко от този
ebahti - майстор
chapara написа:
ПВС мрежа, която да се застъпва, а и да ...............
Какъв е смисъла на това упражнение , освен презастраховане :?
jekasus - майстор
alexiva написа:
Метална мрежа, ако е крива зидарията. Гипс на мазилка може(но не и във баня), обратното го видя на клипа.
Ако отклоненията не са повече от 1 см, тогава с пвц мрежа и лепило, СМ11 е слабичко.
chapara - майстор
ebahti написа:
chapara написа:
ПВС мрежа, която да се застъпва, а и да ...............
Какъв е смисъла на това упражнение , освен презастраховане :?
Има разлика, защото тези блокчета обикновенно не са зидани по технология с гипсово лепило и пълно запълване на фалцовете, а е слаган я гипс, я лепило и то на по две места. Като набиеш един щут на стената и се открояват блокчетата, повервай ми. А сещам се и един друг вариант, който бих използвал. Презиждане с 5 ца итонг, а защо не и картон на конструкция :-D
ebahti - майстор
chapara написа:

Има разлика, защото тези блокчета обикновенно не са зидани по технология с гипсово лепило и пълно запълване на фалцовете, а е слаган я гипс, я лепило и то на по две места. Като набиеш един щут на стената и се открояват блокчетата, повервай ми. А сещам се и един друг вариант, който бих използвал. Презиждане с 5 ца итонг, а защо не и картон на конструкция :-D
Абе направо да срине сичко и да почва отначало викаш :-D

Тема "Плочки върху гипсови блокчета?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: