Проблеми с отоплението нямам ,горе едната стая ми е голяма дневна ,другата е спалня ,в двете стай имам на пода изолация и отгоре подово отопление и ламиниран паркет ,стените са ми с корк отоплението горе го правя с печка звезда с водна риза 14KW и си ме топли доволно ,след като смених прозорците като я набухам темперетурата не пада под 28градуса и си хода по гащи.Имам и 2стенни печки за най-тежките ситуаций.
На първия етаж едната стая е кухна с дневна и там имам печка на държа ,другата е работилница и не я топля.
Банята и коридори и всичко го оставям с отворени врати и пускам един калорифер...
Доволен съм...
Стените са дебели и изолация ,не трябва според мен...
Да кажем ,че бяха 28см добре ,ама те са доста повече!
На ден за ток за отопление на обитаемата часн харча по 50KW...
Най вече се топля на дърва и на конвектори в една стая...
Не се оплаквам ,доволен съм.
При къщата на жената ,където е на 50години ,тухлена ,пода е гредоред 2стай по 16квадрата нямат отопление с печка с водна риза набухана до дупка 14KW с нови дограми темперетурата е 22градуса едвам...смятайте вечерта като загасне печката си пада по 16-17градуса ,аз като ходя си спя с яке...Със същата печка отоплявам 49квадрата на 28градуса с не най-набуханата с дърва печка
На първия етаж едната стая е кухна с дневна и там имам печка на държа ,другата е работилница и не я топля.
Банята и коридори и всичко го оставям с отворени врати и пускам един калорифер...
Доволен съм...
Стените са дебели и изолация ,не трябва според мен...
Да кажем ,че бяха 28см добре ,ама те са доста повече!

На ден за ток за отопление на обитаемата часн харча по 50KW...
Най вече се топля на дърва и на конвектори в една стая...
Не се оплаквам ,доволен съм.
При къщата на жената ,където е на 50години ,тухлена ,пода е гредоред 2стай по 16квадрата нямат отопление с печка с водна риза набухана до дупка 14KW с нови дограми темперетурата е 22градуса едвам...смятайте вечерта като загасне печката си пада по 16-17градуса ,аз като ходя си спя с яке...Със същата печка отоплявам 49квадрата на 28градуса с не най-набуханата с дърва печка