Всичко за дърводелството
todor_tsanov - специалист
да добре а липсата на текст от уплах ли е
jekasus - майстор
aigard много хубаво стана, но няма смисъл да отваряш нова тема, като има важна такава за дърворезба.
jekasus написа:
aigard много хубаво стана, но няма смисъл да отваряш нова тема, като има важна такава за дърворезба.
ох палиа4ожтции
aigard написа:
jekasus написа:
ох палиа4ожтции[/толкоз сте смесни ас да не сам масхино писка темата е резба пинкожтци ка4жаите да жи жидим работата а не писането палиа4ожтци
[quote="todor_tsanov"]да добре а липсата на текст от уплах ли е[/uуплах от какво от пумиари като вас ли
нема такожа посери4 ка4и да жидим кжо прависх не кжо думасх
Тани - модератор
Доста се чудих как да реагирам, като прочетох темите, но в крайна сметка реших да ги свържа и да дам шанс на автора да се опита да се научи да пише . Най добре ще е да се опита да прочете какво е написал, преди да го публикува. Не ми се вярва и той да успее да прочете какво е написал!
Дърворезбата наистина е добра, но тя не може да компенсира липсата на образование! БЪДИ ПО-ДОБЪР ОТ СЕБЕ СИ! За твое добро ще е !
омразнало ми е от такива барборковци и селски тоиаги както казва те при вам булгари жсе сте номер един но ж тарсене на гресхсхки и липси но за тожа го нема да се сдобиете жие с лиубов други
Тани - модератор
Поне си пиши на родния език , за да можем да го пуснем през Гугъл за превод! Езика на който пишеш НЕ СЪЩЕСТВУВА ! Пиши ПРАВИЛНО на македонски , сръбски или какъвто ти е родния език!

И спри да обиждаш! Никой не те е обидил тебе!

Тема "здравеите" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: