Всичко за дърводелството
Здравейте. :) Не веднъж ми се е случвало да си върша работата в стил "Направи си сам", но този път не мога да се сетя как точно да подходя. Имам стандартно бюро, но искам да сложа поставки за тонколони тип "уши", за да може тонколоните да са насочени към моите уши и да са на нивото на ушите ми. Въпроса е как точно да ги направя. Отдолу на скицата съм показал какво точно имам предвид, мислил съм си за рамо да ползвам монтажна стойка за сателитна чиния, а за поставки ПДЧ плоскости с диаметър 16мм. Не знам дали ще е достатъчно стабилна конструкцията, предвид формата, ако е само от ПДЧ. Вие какво мислите?

http://satcom-bg.net/product.php?id_product=148
http://alfa.kachi-snimka.info/images/bwy1358769230a.jpg
root666 - специалист
Не е ли по просто да си направиш нещо като мини етажерки от пдч под формата на обратна буква Г, да си ги закрепиш на стената, и върху тях да сложиш тонколоните, като си ги завъртиш към лицето?
Ами варианта с етажерки на стената, не мога да го осъществя, защото стената е далеч от бюрото, а и това бюро може да ходи в друга стая. Проблема е, че никъде не съм видял такъв тип стойки, освен монтажните стойки за сателитна чиния.
lyubohar - майстор
"за да може тонколоните да са насочени към моите уши и да са на нивото на ушите ми."

Младеж(сигурно си по млад и от сина ми),тези уши ще ти трябват дълги години.
Когато са претоварени започва слуха да намалява.Първо високите честоти,после и надолу към ниските.
Това е констатация от собствен опит.
В твоите ръце е да си пазиш слуховия апарат.
lyubohar написа:
"за да може тонколоните да са насочени към моите уши и да са на нивото на ушите ми."

Младеж(сигурно си по млад и от сина ми),тези уши ще ти трябват дълги години.
Когато са претоварени започва слуха да намалява.Първо високите честоти,после и надолу към ниските.
Това е констатация от собствен опит.
В твоите ръце е да си пазиш слуховия апарат.
Благодаря за добронамерения съвет. :) Но тонколоните са малки, система 2.1, просто дори при ниски нива на звука, под правилния ъгъл звучат по-богато, т.е. правя го заради качеството на звука, а не за да усиля звука.
monilan - специалист
Еми пробвай по твоя начин. Идеята ти не е лоша, особено при варианта за преместване на бюрото с всички наличности на него. После качи готовия модел, може и някой друг да се заинтересува от него. :supz:

Тема "Слагане на поставки за тонколони на бюро" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: