• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
mitcd - специалист
Възможно е да е дал по подразбиране да се отваря с друга програма която не подържа графика, например с текстов редактор.
А може и - Линукса си отмъщава вероятно :)
Качи си ACDSee прекрасен софтуер за изображения
Краен вариант - Преинстал
ArturDent - Почти Безобиден
leosat varna написа:
gogo7777 написа:
... (и не само този от 2 дена)...
А какво си правил на компа преди 2 дена? :wink:
Качил е някоя оптимизираща програма...
novgradski - специалист
gogo7777 написа:
(и не само този от 2 дена).
...Възстанови си системата (windows-a)... поне 3..4 дена "назад".Няма гаранция ...,но имаш шанс.
gogo7777 - майстор
Десен клавиш върху файла, от падащо меню избираш отвори с ....
от следващото падащо меню задаваш програмата която ти трябва и под таблицата с програми избираш отметката "Файловете от избрания тип да се отварят винаги с тази програма.
Така реших проблема :-D . Благодаря.

Чистих компа от ненужни програми и тогава стана проблема. Сигурно уиндолса е "забравил" да се асоциализира с този формат. Като сложих отметката "винаги отваряй с ...." Windows Picture.....всичко си дойде на място :-D
darken_nz - специалист
Аз не чистя от ненужни програми, защото нямам такива.
В момента, в който реша, че някоя програма почва да ме дразни, не ми е полезна вече, не ми е нужна и т.н. - изритвам я и толкова.
Иначе и на мен ми се е случвало. Но тя самата ОС нещо взе да се бъгясва ( 2 години и нещо беше все пак :-D ). Един ден и хрумна, че не знае с какво да ми отваря снимките и не знае с какво да ги редактира. Плеснах един paint.net и работата заспа. За редактирането ми даваше грешка, но не съм си играл да го оправям. А, за отварянето си намерих вградената програма - тя беше там и това беше.
После, като натегна съвсем му ударих парцала и стана направо нов. ;)
  • 1
  • 2

Тема "Изчезна формата JPG" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: